Esdeveniment de l'agenda

PQPI Auxiliar de Reparació i manteniment de vehicles lleugers - Edifici Besòs (Sant Adrià de Besòs) | Preinscripció fins el 17 de maig

Temàtica activitat del calendari: Inscripcions PQPI 2013
Tags: PQPI
Organitza: Generalitat Catalunya
Tipus entrada al calendari: Altres formacions
Dates de realització
Del dilluns 6 de maig de 2013 al divendres 17 de maig de 2013
Descripció

El Departament d’Educació ha obert el període de preinscripció als Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI). A través d'aquest enllaç us hem explicat tot el que cal saber sobre aquest tipus de formació (calendari, programa...).

 

Si sou de Sant Adrià de Besòs o voltants i esteu interessats/des en realitzar un PQPI d'Auxiliar de Reparació i manteniment de vehicles lleugers, heu de saber que aquesta formació tindrà lloc a l'Edifici Besòs Codi: PQPILOEP0501). Hi ha 16 places.

Informació complementària
Públic objectiu: 

Es tracta d’una formació adreçada a joves entre 16 i 21 anys que no han obtingut el títol de Graduat en ESO; els permet reenganxar-se a la formació, aprendre una professió i incrementar les seves possibilitats d’accedir al mercat laboral (es realitzen pràctiques en empreses).

Localització i contacteEdifici Besòs
Pl. Francesc Michelí, s/n
08930 Sant Adrià de Besòs
Barcelona
Telèfon: 93 462 28 74

Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 8.05.2013
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove