Esdeveniment de l'agenda

PQPI Auxiliar d'hosteleria: cuina i serveis de restaurant i bar - Institut Eugeni d'Ors (Badalona) | Preinscripció fins el 17 de maig

Per a joves de: Badalona
Temàtica activitat del calendari: Inscripcions PQPI 2013
Tags: PQPI
Organitza: Generalitat Catalunya
Tipus entrada al calendari: Altres formacions
Dates de realització
Del dilluns 6 de maig de 2013 al divendres 17 de maig de 2013
Descripció

El Departament d’Educació ha obert el període de preinscripció als Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI). A través d'aquest enllaç us hem explicat tot el que cal saber sobre aquest tipus de formació (calendari, programa...).

Si sou de Badalona o voltants i esteu interessats/des en realitzar un PQPI de Auxiliar d'hosteleria: cuina i serveis de restaurant i bar, heu de saber que aquesta formació tindrà lloc a l'Institut Eugeni d'Ors (Codi: PQPIHT2E). S'ofereixen 16 places.

Informació complementària
Públic objectiu: 

Es tracta d’una formació adreçada a joves entre 16 i 21 anys que no han obtingut el títol de Graduat en ESO; els permet reenganxar-se a la formació, aprendre una professió i incrementa les seves possibilitats d’accedir al mercat laboral (es realitzen pràctiques en empreses).

Localització i contacteInstitut Eugeni d'Ors
Av. Maresme, 192-212
08918 Badalona
Barcelona
Telèfon: 93 387 58 66
Informació addicional: http://agora.xtec.cat/ies-eugeni-dors/intranet/
Adreça electrònica de contacte: a8001443@xtec.cat

Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 7.05.2013
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove