Esdeveniment de l'agenda

Pràctiques ADAMS. Certificats Professionalitat amb passaport a Europa

Temàtica activitat del calendari: Alemanya, Beques, França, Pràctiques, certificats de professionalitat
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: beques, formació ocupacional
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del divendres 14 de octubre de 2016 al dilluns 31 de octubre de 2016
Descripció

Període d'inscripció del 14/10/2016 al 31/10/2016

ADAMS Formació ofereix 15 places a Alemanya i França per a alumnes que es formin des de qualsevol província en Certificats de Professionalitat en la modalitat de teleformació o que s'hagin format en els seus cursos al Centre de Madrid, emmarcades en tres famílies professionals:

  • Administració i Gestió.
  • Comerç i Màrqueting.
  • Serveis Socioculturals i a la Comunitat

Deu d'aquestes places tindran com a destinació Alemanya i cinc, França. Els certificats en els quals es podran fer les pràctiques són: Comptabilitat i Gestió administrativa per a l'auditoria, Creació i gestió de microempreses, Gestió comercial de vendes, Activitats de venda, Docència de la Formació Professional per a l'ocupació i Gestió integrada de Recursos Humans.

Les mobilitats estan previstes que es realitzin en el primer trimestre del 2017 per tant l'alumne ja haurà d'haver cursat un mòdul o certificat complet en aquesta data, a més de complir els requisits i ser admès al programa.

Requisits

  • Tenir nacionalitat espanyola o ser nacional d'un país de la Unió Europea o de qualsevol altre Estat que participi al Programa Erasmus+.
  • Tenir la qualificació d'Apte en la formació teòrica dels mòduls presencials del Certificat de Professionalitat o certificat complet.
  • Acreditar el coneixement de la llengua anglesa o de destinació.
  • Sotmetre's a les actuacions de comprovació precises per verificar, si escau, el compliment i efectivitat de les condicions de la concessió de l'ajuda.

Adreça

ADAMS Formació

C/ Ayala, 130

28006 Madrid

91.432.08.14

www.adams.es

 

Més informació en el següent enllaç.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 19.10.2016
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove