Esdeveniment de l'agenda

Pràctiques a Adidas Global Travel Management

Temàtica activitat del calendari: Adidas, Alemanya, Beques, Turisme, viatges
Tags: Alemanya, pràctiques, turisme
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del dimarts 1 de novembre de 2016 al diumenge 15 de gener de 2017
Dates d'inscripció
Del dimarts 1 de novembre de 2016 al diumenge 15 de gener de 2017
Descripció

El Grup Adidas ha convocat, un any més, el seu programa global de pràctiques enfocat a la gestió de viatges. Aquesta oportunitat va destinada, tant a estudiants d'Administració d'empreses, com a aquells que cursin un grau en Turisme.

A través d'aquestes pràctiques, els candidats triats tindran l'oportunitat de reforçar els seus coneixements a les àrees de gestió de viatges, gestió turística i viatges de negocis, en el si d'aquesta companyia.

Les pràctiques es duran a terme a la seu central de Adidas a Alemanya, concretament a la ciutat de Herzogenaurach, durant un període màxim de sis mesos, que donarà començament entre l'1 de febrer i l'1 de març del proper any 2017.

Per poder aplicar al procés de selecció és necessari estar cursant una llicenciatura o grau o bé, estar matriculat en estudis de màster. També es valorarà molt positivament que els candidats tinguin un nivell alt d'anglès, així com bons dots de comunicació i passió per l'esport. El termini d'enviament de sol·licituds estarà obert fins al proper 15 de gener de 2017.

Més informació i inscripcions aquí.

 

Font: Mastermas


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 7.11.2016
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove