Esdeveniment de l'agenda

Pràctiques al Tribunal de Justícia de la UE

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Pràctiques a l'estranger, Pràctiques laborals, Unió Europeo
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Dates de realització
Del diumenge 1 de març de 2020 al dijous 30 de juliol de 2020
Dates d'inscripció
Del divendres 5 de juliol de 2019 al dilluns 30 de setembre de 2019
Descripció

El Tribunal de Justícia de la Unió Europea ofereix cada any un nombre limitat de places per realitzar pràctiques remunerades en els gabinets dels Membres del Tribunal de Justícia i del Tribunal General de la Unió Europea i en els serveis del Tribunal de Justícia, d'una durada de cinc mesos.

Les pràctiques en els serveis del Tribunal de Justícia es desenvolupen principalment en les direccions de Traducció jurídica, a la Direcció d'Investigació i Documentació, a la Direcció de Comunicació, a la Direcció de Protocol i de Visites, al servei del conseller jurídic per a assumptes administratius, a la Secretaria del Tribunal General ia la Direcció d'Interpretació (respecte a les pràctiques en la Direcció d'Interpretació, vegeu infra).

Hi ha dos períodes de pràctiques:

- de l'1 de març al 31 de juliol (presentació de candidatures de l'1 de juliol al 30 de setembre de cada any).

- del 16 de setembre al 15 de febrer per a les pràctiques en els gabinets i de l'1 d'octubre al 28 de febrer per a les pràctiques en els serveis (presentació de candidatures de l'1 de febrer al 15 d'abril de cada any).

Els candidats, que han de posseir un títol universitari en Dret o Ciències Polítiques (especialitat Dret) o, per a les pràctiques en la Direcció d'Interpretació, un títol d'intèrpret de conferències, hauran de presentar les seves candidatures a través de l'aplicació EU CV Online en els terminis fixats.

Per raons de servei, és convenient posseir un bon coneixement del francès.

Ajuda'ns a millorar
Data del document: 5.07.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove