Esdeveniment de l'agenda

Premi Pime a la Qualitat Lingüística en el món empresarial 2019

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Emprenedoria, concurs, lingüística, pime, premi, qualitat
Tags: concurs, emprenedoria, premis
Tipus entrada al calendari: Emprenedoria
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dilluns 8 de abril de 2019 al dimarts 30 de abril de 2019
Descripció
El Departament de Cultura, a través de la Direcció General de Política Lingüística, dona suport al Premi Pime a la Qualitat Lingüística en el món empresarial. El termini per presentar les candidatures ja s’ha obert i s’allarga fins al 30 d’abril de 2019. Aquest guardó, impulsat per PIMEC, amb el suport del Departament de Cultura, té com a objectiu posar en valor i fomentar la llengua catalana en l’àmbit empresarial.
 
Poden optar al premi totes les petites i mitjanes empreses de Catalunya, de qualsevol àmbit econòmic. El jurat valorarà l’empresa que destaqui per l’aposta per l’ús de la llengua catalana com a eina d’integració i d’innovació a l’empresa.
 
Els guardons es lliuraran el pròxim 17 de juny, en el decurs del Sopar anual de PIMEC, que comptarà, com cada any, amb diverses personalitats rellevants en el món econòmic, polític i social. Un cop més, el sopar tornarà a tenir caràcter solidari per tal de vehicular el compromís del món empresarial amb la societat catalana. Les aportacions fetes pels assistents es destinaran al programa emppersona-segona oportunitat de la Fundació PIMEC, que dona suport als empresaris i empresàries, i a les persones autònomes, que s’han quedat sense negoci i sense feina i busquen una segona oportunitat.
 
Per a més info, clica aquí

Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 8.04.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove