Esdeveniment de l'agenda

Premis ART JOVE per a la producció de projectes

Temàtica activitat del calendari: Art, concurs, jove, premi
Tags: art, premis
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Disseny, arts i fotografia
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dimarts 1 de gener de 2019 al dimarts 31 de desembre de 2019
Descripció

Persones interessades a desenvolupar projectes de creació a títol individual o bé agrupades en col·lectius, residents a Catalunya i entre setze i trenta anys al llarg de l’any de la convocatòria. 
En el cas dels col·lectius (un màxim de deu persones), es requereix que almenys la meitat dels membres compleixin els requeriments de residència i d’edat.

En el cas de persones que hagin estat seleccionades en les dues edicions anteriors de la convocatòria Art Jove, la seva participació s’accepta si presenten un projecte diferent i en una modalitat diferent o bé si hi figuren com a membres d’un col·lectiu més ampli.

Compatibilitat amb altres premis ART JOVE. La participació als premis (Creació, Investigació, Edició, Paisatge i Patrimoni) i a les beques d’Intercanvi Internacional són compatibles entre si. Així mateix, la participació a les beques d’Educació i de Mediació en Residència no són compatibles amb la participació a les altres modalitats de premis i beques d’aquesta convocatòria.

No s’estableix un límit pel que fa al nombre de propostes de projecte que cada participant vulgui presentar a les diferents modalitats, tenint en compte que cadascun dels projectes només es pot presentar a una sola modalitat de premi i beca.

Modalitats: 

  • Creació

Premi per a projectes de creació de temàtica i format lliures. Els projectes es desenvoluparan i es presentaran públicament en relació a la programació de Sala d’Art Jove 2019. 

Se seleccionaran un màxim de 10 propostes. 
Dotació econòmica: 900 € per proposta.

  • Investigació

Premi per a projectes d’investigació a l’entorn de les arts visuals i la creació emergent basats en la recerca i que prevegin la possibilitat de presentar-se públicament per mitjà de diversos formats.

Els projectes que es premiïn en aquesta modalitat compten amb el suport del MACBA, Museu d’Art Contemporani de Barcelona, que incorporarà la presentació dels projectes premiats com a programació pròpia i en el marc de les activitats pròpies organitzades pel departament de Programes Públics, acompanyades de la difusió corresponent.

Se seleccionaran un màxim de 2 propostes. 
Dotació econòmica: 900 € per proposta.

  • Edició

Premi per projectes d’edició a l’entorn de les arts visuals i la creació emergent, en els quals s’experimenti amb l’edició d’artista, l’artist’s book, el grafisme o les maneres de desenvolupar i comunicar projectes artístics en qualsevol dels seus formats, impresos o digitals.

Els projectes que se seleccionin en aquesta modalitat compten amb el suport del Centre d’Art La Panera, que facilitarà recursos per a la producció de les publicacions a banda dels que detallen aquestes bases i incorporarà la presentació pública dels projectes en la programació del Centre de Documentació.

Se seleccionaran un màxim de 2 propostes. 
Dotació econòmica: 1.500 € per proposta.

  • Paisatge

Premi per a projectes d’intervenció en el context de les Terres de l’Ebre i en relació amb la natura i el paisatge. El projecte es durà a terme en col·laboració amb Lo Pati Centre d’Art, que té com a línia de treball la relació entre la cultura, la natura i el paisatge. Les iniciatives que es duguin a terme i les presentacions públiques del projecte seleccionat s’inscriuran en la programació del centre.

Se seleccionarà un màxim d’una proposta. 
Dotació econòmica: 1.200 euros.

Per a la presentació dels projectes, Lo Pati Centre d’Art resoldrà qualsevol dubte vinculat a aquesta modalitat a totes les persones que ho sol·licitin, mitjançant un correu electrònic adreçat a la Sala d’Art Jove, artjove.tsf@gencat.cat, durant el termini de presentació de sol·licituds.

  • Intervenció en l'àmbit museístic i patrimonial

Projectes d’intervenció en el Museu Nacional d’Art de Catalunya, els quals poden considerar per a la seva realització aspectes relacionats amb l’àmbit museístic i institucional, aspectes patrimonials, així com elements de la seva col·lecció. Les presentacions públiques del projecte seleccionat tindran lloc al museu i s’inscriuran en la seva programació.

Per facilitar la redaccció i presentació dels projectes i resoldre qualsevol dubte concret sobre el seu fons patimonial i el seu funcionament, el museu facilita un passi, a les persones interessades que ho sol·licitin, per accedir-hi gratuïtament. mitjançant un correu electrònic adreçat a Sala d’Art Jove, artjove.tsf@gencat.cat durant el termini de presentació de sol·licituds. 

Se seleccionarà un màxim d’una proposta.
Dotació econòmica: 1.200 €.

Per a més info, clica aquí


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 28.09.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove