Esdeveniment de l'agenda

Premis nacionals Consumópolis15

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: concurs, consum, premi
Tags: concurs, premis
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Solidaritat, Cooperació i Pau
Dates de realització
Del dilluns 7 de octubre de 2019 al divendres 14 de febrer de 2020
Descripció

La Direcció General de Consum del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social i les Comunitats Autònomes d'Andalusia, Aragó, Principat d'Astúries, Illes Balears, Canàries, Castella-la Manxa, Catalunya, Extremadura, Galícia, La Rioja, Regió de Múrcia, País Basc, Comunitat de Castella i Lleó, Comunitat de Madrid, Comunitat Foral de Navarra i Comunitat Valenciana i les Ciutats de Ceuta i Melilla, organitzen el concurs escolar 2019-2020 "Consumópolis15: Els teus actes de consum poden canviar el món, com ho faries tu?" dirigit a escolars matriculats en el cinquè i sisè cursos d'Educació Primària i en Educació Secundària Obligatòria.

La participació en el concurs es materialitzarà a través de les activitats que hauran de desenvolupar els concursants en el lloc web de Consumópolis, seguint les instruccions generals de participació que allí es detallen.

L'objectiu del concurs és promoure la reflexió, de manera conscient, crítica i solidària, sobre diferents aspectes del consum responsable mitjançant la realització de les activitats que es proposen en les dues parts de les quals consta el concurs.

En la primera part del concurs, els cinc integrants de l'equip hauran de completar el recorregut per la ciutat de Consumópolis resolent diverses proves, de caràcter pedagògic i lúdic, que es presentaran als participants al llarg d'aquest.

Els concursants podran completar el recorregut per la ciutat de Consumópolis des del 7 d'octubre de 2019 fins al 23 de març de 2020, tots dos inclusivament.

La segona part, amb la qual es pretén fomentar el treball en equip, consisteix en el disseny, elaboració i presentació d'un còmic que haurà d'incloure un o diversos missatges dirigits a joves del mateix rang d'edat i que doni suport al lema de l'edició d'aquest any. Les característiques específiques d'aquest treball es detallen en les instruccions generals de participació del concurs.

El període d'inscripció dels equips estarà comprès entre el 7 d'octubre de 2019 i el 14 de febrer de 2020, tots dos inclusivament.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 10.10.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove