Esdeveniment de l'agenda

Premis per a projectes esportius d'inclusió social

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Premis i concursos, esport
Tipus entrada al calendari: Esports i activitats físiques
Organitza: Altres
Dates de realització
Dijous 21 de novembre de 2019, durant tot el dia
Dates d'inscripció
Del divendres 5 de juliol de 2019 al dimarts 23 de juliol de 2019
Descripció

Llançat per la Direcció General d'Educació, Joventut, Esport i Cultura (DG EAC) de la Comissió Europea, els Premis Sport 2010 #BeInclusive tenen com a objectiu reconèixer les organitzacions que utilitzen el poder de l'esport per augmentar la inclusió social dels grups desfavorits.

Les organitzacions hauran de presentar els seus projectes, inclosos text, vídeos, imatges o qualsevol altre material que indiqui l’any i el país en què es va produir l’obra.
Els projectes poden incloure joves amb antecedents migratoris, minories ètniques, grups desfavorits, marginats o desfavorits, persones amb discapacitat, persones amb antecedents socials difícils, etc. 

Important: Els projectes que encara es troben en fase de desenvolupament i que encara no s'han completat no són elegibles.

Podeu trobar més informació a: 

https://ec.europa.eu/sport/be-inclusive_en#rules

Ajuda'ns a millorar
Data del document: 5.07.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove