Esdeveniment de l'agenda

Premis per a projectes socials sostenibles i joves emprenedors

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Emprenedoria, premi, sostenibilitat
Tags: laboral, premis, sostenibilitat
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Joventut
Dates de realització
Del divendres 13 de setembre de 2013 al divendres 1 de novembre de 2013
Descripció

Unilever i el Cambridge Programme for Sustainability Leadership convoquen un nou concurs internacional amb la finalitat de promoure formes de negoci sostenibles entre les noves generacions empresarials, que facin front als principals problemes ambientals, socials i de salut de la societat actual.

En concret, es premiaran aquells projectes que ofereixin solucions innovadores, pràctiques i tangibles, ja sigui en forma de productes, serveis o aplicacions en algun dels següents àmbits d'actuació del Pla de Unilever per a una Vida Sostenible: l'aigua, el sanejament i la higiene, la nutrició, l'escassetat d'aigua, l'emissió de gasos d'efecte hivernacle, els residus; l'agricultura sostenible i les ajudes als petits agricultors.

S'escolliran set finalistes que participaran en un programa ´en línia´ de desenvolupament professional durant un mes que finalitzarà amb un taller de dos dies a Cambridge, on comptaran amb l'ajuda d'experts per perfeccionar les seves idees. En una última fase, els participants seran valorats per un jurat a Londres, format per dirigents empresarials reconeguts, líders sostenibles i destacats emprenedors.

El guanyador rebrà el Premi Príncep de Gal·les al Jove Emprenedor per a la Sostenibilitat, un premi en metàl·lic de 50.000 euros i un programa d'assessorament individualitzat valorat en 25.000 euros.

Les inscripcions per optar als guardons estan obertes a joves d'entre 18 i 30 anys, que hauran d'inscriure's en la plataforma web de Ashoka Changemakers fins al proper 1 de novembre. Els finalistes seran anunciats al desembre de 2013 durant el taller a Cambridge i el guanyador es donarà a conèixer al gener de 2014.

Localització i contacteChangemakers
Informació addicional: http://www.changemakers.com

Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 2.10.2013
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove