Esdeveniment de l'agenda

Programa Beques Sèneca 2012 per a la mobilitat d'estudiants entre universitats espanyoles

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Estudiar, Séneca 2012, Universitaris
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Altres
Dates de realització
Del divendres 4 de maig de 2012 a les 10:00 al dissabte 12 de maig de 2012 a les 10:00
Descripció

El Ministeri d'Educació ha obert la convocatòria de beques del programa Sèneca 2012 per a la mobilitat d'estudiants entre universitats espanyoles. En total el Govern anuncia la concessió de 2224 beques, una xifra que es pot veure modificada en funció de les disponibilitats pressupostàries, segons la publicació de la convocatòria al BOE.

Els beneficiaris gaudiran de la beca durant un període màxim de 9 mesos i un mínim de 5, entre l'1 d'octubre de 2012 i el 30 de juny de 2013. La quantia de la beca és de 500€ mensuals, més 120€ per fer front a les despeses del trasllat.

Podeu sol·licitar les beques Sèneca fins el proper 12 de maig de 2012. Trobareu la convocatòria al BOE aquí i més detalls del programa aquí.

Informació complementària
Públic objectiu: 

Podran sol·licitar aquests ajuts els estudiants matriculats a la universitat o a centres d'educció superior i que estiguin cursant graus, llicenciatures, enginyeries, arquitectures o diplomatures.

Els interessats poden acollir-se al programa si han superat un nombre de crèdits determinat (varia en funció dels estudis realitzats) i si han obtingut una plaça en la convocatòria SICUE 2012-13. Un altre dels requisits és disposar d'una nota mitjana superior al 6,50 (5,90 en el cas de titulacions tècniques).

Localització i contacteMinisteri d'Educació
Informació addicional: https://sede.educacion.gob.es/catalogo-tramites/becas-ayudas-subvenciones/movili...
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 4.05.2012
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove