Esdeveniment de l'agenda

Programa CNIC Cicerone 2019 per a estudiants universitaris

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Formació, Pràctiques, biomedicina, estudiants, programa, universitat
Tags: beques, pràctiques
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dimarts 26 de febrer de 2019 al dilluns 15 de abril de 2019
Descripció

El CNIC ofereix a estudiants de Màster i dels últims cursos de graus universitaris relacionades amb la biomedicina, la possibilitat d'entrar en contacte amb la recerca biomèdica i completar la seva formació a través de la realització de pràctiques de laboratori durant els mesos d'estiu.

El propòsit d'aquesta convocatòria és acostar la recerca biomèdica als estudiants universitaris perquè puguin triar més adequadament la seva orientació professional i la possibilitat de desenvolupar una carrera científica en el futur.

El Programa consisteix en beques d'estiu per a la realització de les pràctiques i en l'assistència a seminaris sobre recerca biomèdica organitzades pel CNIC.

Es concedirà un màxim de 29 places per al programa CICERONE 2019.

Les pràctiques hauran de desenvolupar-se entre l'1 de juliol i el 30 de setembre de 2019. Tindran una durada de 240 hores efectives de formació en un període de 6 setmanes amb data d'inici (de mutu acord entre l'estudiant i l'investigador responsable de la supervisió) els dies 1 o 16 de cada mes de juliol o agost.

La data límit per a la recepció de sol·licituds és el dia 15 d'abril de 2019.

Per a més info, clica aquí


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 28.02.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove