Esdeveniment de l'agenda

Programa de beques 'Together@hp'

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, HP, Pràctiques
Tags: beques, empreses
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del dimarts 13 de setembre de 2016 al divendres 30 de setembre de 2016
Descripció

Període d'inscripció del 13/9/2016 al 30/9/2016

La Fundació Human Age de ManpowerGroup Institute en col·laboració amb HP Espanyola llancen a Madrid i Barcelona, el programa de beques "Together@hp" per al futur desenvolupament professional de joves universitaris i estudiants de postgrau o màster amb discapacitat.

L'objectiu del programa és proporcionar als joves la formació professional necessària per a una futura incorporació efectiva al mercat laboral. Les persones participants al Programa "Together@hp" tindran l'oportunitat d'obtenir:

  • L'experiència professional formativa d'una companyia multinacional.
  • En un lloc de treball on es fomenta la contribució real de cada membre a l'equip.
  • Un entorn d'alta exigència professional que els permetrà aprendre i donar el millor de si mateixos.
  • El programa consta d'una formació pràctica guiada per un tutor, en un departament d'acord amb els estudis i les expectatives de desenvolupament professional. Un tutor de Human Age Institute i un altre d'HP recolzaran i assessoraran als alumnes durant el transcurs del programa. S'acreditarà a totes les persones participants la realització del programa.

Human Age Institute impartirà una formació teòrica prèvia a la incorporació en l'empresa, repartida en els següents mòduls: excel·lència en les organitzacions, habilitats socials, habilitats laborals i orientació laboral. També s'impartirà una formació contínua especialitzada.

La durada del programa és d'un mínim de 6 mesos i durant aquest període es rebrà una ajuda econòmica en concepte de beca i formació contínua. Finalitzat el programa en HP, Human Age Institute s'encarregarà de facilitar suport individualitzat a totes aquelles persones que així ho requereixin per a la seva incorporació al món laboral.

Requisits

Dirigit a joves estudiants de grau o postgrau en Enginyeries Superiors/Tècniques, ADE, LADE, Sistemes d'Informació, Organització Industrial, Psicologia, Comerç Exterior, Màrqueting, Relacions Laborals. Que tinguin superats el 50% dels crèdits dels estudis cursats i en possessió del certificat de discapacitat igual o superior al 33%.

Més informació

Inscripció ampliada fins al 30 de setembre de 2016. Envia la teva candidatura al correu electrònic: becasintegra@humanageinsitute.org o cridant al telèfon +34 678 608 239.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 16.09.2016
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove