Esdeveniment de l'agenda

Servei Voluntari Europeu a Lisboa, Col·legi Apelação

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Voluntariat a l'estranger, educació
Temàtica activitat del calendari: Lisboa, SVE, escola
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dimarts 13 de octubre de 2015 al dissabte 31 de octubre de 2015
Dates d'inscripció
Del dimarts 13 de octubre de 2015 al dissabte 31 de octubre de 2015
Descripció

Dates del projecte: Novembre 2015 fins a Octubre 2016.

Lloc: Lisboa – Portugal

Funcionis del voluntari/a: Animador en el col·legi d'Apelação

Descripció de l'oferta:

Associação Mais Cidadania està buscant un voluntari per a un projecte a llarg termini en una escola als afores de Lisboa, Portugal.

Apelação és una petita associació en el municipi de Loures (suburbis de Lisboa) amb un alt nombre d'habitants, construïda per ser habitada cooperativa i utilitzat per a la reubicació social després de la requalificació de la zona oriental de Lisboa – zona triada per albergar l'EXPO 98.

La informació oficial diu 40% de les famílies són d'origen africà i el 39% gitanos. Aquestes famílies tenen baixos ingressos (educació baixa i de qualificació professional, ocupació incerta); en àrees professionals com la construcció civil, serveis per a la llar / neteja i venda ambulant.
A més de les febleses econòmiques i socials de gran grandària (petit augment de les utilitats) hi ha una gran estigmatització social.

L'escola local en Apelação, té estudiants de 9/10 anys a 18/19 anys d'edat. Es divideixen en primera cicle d'estudis (quart grau); Segon cicle dels estudis (graus 7,8,9); Entrenament vocacional.
L'escola està funcionant actualment amb tots els professors necessaris, però té una falta de persones que recolzin, sobretot durant els descansos o activitats d'oci o fins i tot de suport escolar.

TASQUES:
Les tasques varien segons les necessitats i l'època de l'any, però ja hi ha una llista de possible suport que necessitarà l'escola:

  • – Animació entre classes (hi ha dues grans interrupcions entre les classes: de 10.00 a 10.20 per segon cicle dels estudis i d'11,00 a 11,30 per la primera cicle d'estudis)
  • – Ajudar en el menjador durant l'esmorzar (12,30-13,30 – 1er grau || 13.30 a 14.30 2do grau) assegurant-se que tots els estudiants mengen sopa i fruites i un menjar equilibrat, per a molts l'única vegada que tenen un menjar adequat.
  • – En cas d'absència d'última hora d'un mestre, capacitat d'involucrar-se a la classe en activitats organitzades (jocs, futbol, ​​taller ..) en lloc de deixar que als joves per si mateixos
  • – Recolzar al Mediador de l'escola
  • – Ajuda a la Biblioteca
  • – Un dia per setmana, treballant en l'oficina d'AMC amb la finalitat de preparar les activitats setmanals, metodologies de recerca o temes, jocs i altres exercicis necessaris per assegurar un treball més dinàmic i cohesionat

PERFIL DEL VOLUNTARI/A:
El voluntari/a ha de ser capaç de:
– Viure i treballar en un entorn multicultural i cooperatiu
– Respectar les formes de treball i metodologies de l'organització i l'escola
– Disponible per conèixer i experimentar un context de treball diferent sota les habilitats marco l'educació i les accions no formals
– Comprendre i ser part de l'esperit d'AMC i el treball
– Treballar amb l'equip (AMC / escola) dels treballadors i els joves voluntaris o altres professionals amb la disponibilitat, l'interès, l'atenció i un somriure
– Adaptar i treballar dins d'altres col·locacions perfilis si és necessari
– Empàtica
– Interès en l'aprenentatge intercultural i intergeneracional i el diàleg
– Interessat a adquirir experiència en projectes nacionals i internacionals de la joventut
– Disposat a compartir interessos, habilitats i valors amb altres joves
– Interessat a aprendre un nou idioma (portuguès) i les diferents cultures
– Comunicar i treballar en Inglés

Inscripcions

Si t'interessa aquest projecte, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 13.10.2015
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove