Esdeveniment de l'agenda

Subvencions associacions juvenils d'estudiants àmbit universitat

Tipus entrada al calendari: Adreçades a entitats
Temàtica activitat del calendari: Ajuts, entitats, subvencions
Tags: ajuts, subvencions
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dijous 17 de octubre de 2019 al dissabte 26 de octubre de 2019
Descripció

Es convoquen subvencions a associacions juvenils i a federacions i confederacions d'estudiants l'àmbit d'actuació de les quals sigui la universitat.

L'objecte d'aquest procediment és finançar les despeses derivades de l'organització d'activitats dirigides a fomentar la participació estudiantil en les universitats, el desenvolupament de l'associacionisme relacionat directament amb l'educació universitària, l'intercanvi entre organitzacions estudiantils de caràcter universitari dins de l'Espai Europeu d'Educació Superior, així com, d'activitats de caràcter científic, solidari i formatiu en l'àmbit universitari o de promoció i desenvolupament dels projectes Campus d'Excel·lència Internacional, dutes a terme per Associacions juvenils i Federacions i Confederacions d'estudiants en l'àmbit universitari.

Per a més info, clica aquí


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 21.10.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove