Esdeveniment de l'agenda

SVE a Alemanya, a una entitat juvenil

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: SVE, voluntariat a l'estranger
Tags: Voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del divendres 1 de febrer de 2019 al divendres 31 de gener de 2020
Dates d'inscripció
Del dimecres 3 de octubre de 2018 al diumenge 28 de octubre de 2018
Descripció

L'associació Mundus busca 1 voluntari/ària per a un projecte de Servei de Voluntariat Europeu de 6 mesos que es durà a terme a la ciutat de Karlsruhe, Alemanya. El/la jove seleccionat/da ajudarà en la gestió de la comunicació i dels projectes europeus que duu a terme l'associació AWO. El projecte comença al febrer de 2019 i acabarà al gener de 2020.

AWO organitza activitats d'estiu per a nens/as i joves a través de l'educació no formal, així com tallers i trobades interculturals.

La persona seleccionada s'involucrarà en les tasques diàries de l'oficina, assumint responsabilitats de comunicació, ajudant en les formacions a la sortida i a l'arribada dels voluntaris europeus, promocionant les oportunitats de voluntariat i ajudant en el procés de selecció.

El/la jove participant tindrà l'oportunitat de participar en seminaris i formacions relacionades amb el sector de les activitats d'aventura o de temps lliure en general. Aquesta persona podrà participar en els campaments organitzats per l'entitat, com per exemple les sortides d'esquí a Suïssa, les sortides lingüístiques a la primavera a UK, i els campaments d'estiu en Córsega. Podrà participar també en els projectes La persona seleccionada s'involucrarà en les tasques diàries de l'oficina, assumint responsabilitats de comunicació, ajudant en les formacions a la sortida i a l'arribada dels voluntaris europeus, promocionant les oportunitats de voluntariat i ajudant en el procés de selecció.

El/la jove participant tindrà l'oportunitat de participar en nombrosos seminaris i formacions relacionades amb el sector de les activitats d'aventura o de temps lliure en general. Aquesta persona, podrà participar en els campaments organitzats per l'entitat, com per exemple les sortides d'esquí a Suïssa, les sortides lingüístiques a la primavera a UK, i els campaments d'estiu en Córsega. Podrà participar també en els projectes locals, com el "Living Culture" o altres iniciatives.

Requisits:

L'associació Mundus busca una persona entre 18 i 30 anys, resident a Espanya i que tingui permís de conduir. Per poder participar en aquest projecte, es necessita un nivell d'anglès intermedi (bona comprensió i expressió escrita i parlada). 

 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 3.10.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove