Esdeveniment de l'agenda

SVE a Bèlgica, agricultura i medi ambient

Temàtica activitat del calendari: SVE, agricultura, medi ambient, voluntariat a l'estranger
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Voluntariat a l'estranger, medi ambient
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dijous 10 de gener de 2019 al diumenge 7 de juliol de 2019
Dates d'inscripció
Del dimecres 14 de novembre de 2018 al dilluns 10 de desembre de 2018 a les 20:00
Descripció

L'associació Mundus busca una persona voluntària per al projecte de 6 mesos "Loca Labora De Kruiderie", a Beernem (Bèlgica), organitzat per l'associació AFS, una entidad sense finalitats de lucre que treballa amb estudiants, famílies i voluntaris per afavorir la mobilitat internacional i l'aprenentatge intercultural. La persona seleccionada col·laborarà en l'associació amb tasques diverses en l'àmbit de l'agricultura i el medi ambient per fomentar la empleabilidad entre persones amb menys oportunitats.

L'objectiu principal del projecte és ajudar a potenciar la inserció sociolaboral de persones amb capacitats o necessitats diverses per garantir-los un treball digne. Es tracta d'una plantació d'herbes en la qual treballen dotze treballadors/es, que reben suport psicosocial per part de l'organització. Les activitats es duran a terme principalment en Beernem, una localitat de 15.000 habitants en l'entorn rural situada a deu quilòmetres de Bruges.

Tasques de la persona voluntària:
En aquest projecte col·laboraràs amb l'associació, principalment amb en activitats de recol·lecció i neteja de la granja al costat dels i les treballadores de la plantació. També realitzaràs la preparació i venda dels productes derivats de la recol·lecta. 

Respecte a l'idioma, es valorarà un coneixement bàsic d'anglès i ganes d'aprendre flamenc.

 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 14.11.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove