Esdeveniment de l'agenda

SVE a Bèlgica, conservació i recuperació d'aus i animals silvestres

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Voluntariat a l'estranger, medi ambient
Temàtica activitat del calendari: SVE, medi ambient, voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del divendres 1 de març de 2019 al divendres 30 de agost de 2019
Dates d'inscripció
Del divendres 7 de desembre de 2018 al divendres 21 de desembre de 2018 a les 14:00
Descripció

L'associació Mundus busca una persona voluntària per al projecte "Wildlife Hospital", organitzat per l'associació AFS, una organització belga sense finalitats de lucre que treballa amb estudiants, famílies i voluntaris per afavorir la mobilitat internacional i l'aprenentatge intercultural. Des de principis de març de 2019 fins a finals d'agost de 2019, la persona seleccionada col·laborarà amb l'associació amb tasques diverses en el rescat i cura de les espècies silvestres per poder retornar-les al seu hàbitat natural.

Wildlife Hospital és un centre de rescat i conservació de vida silvestre amb seu a Opglabbeek, un petit poble de 10.000 habitants.

Si resultes seleccionat/da, en aquest projecte col·laboraràs amb l'associació en el funcionament diari del centre. Tasques previstes:
- Assistència a l'atenció mèdica de fractures i ferides (5%).
- Alimentació (45%)
- Manteniment d'allotjaments (10%).
- Neteja de gàbies i tanques (35%).
- Assistència en l'organització d'activitats (per exemple, recaptació de fons)
- Programes educatius (només si parles holandès) (5%)

A més de la conscienciació sobre l'educació al mig ambient i les accions per restaurar la naturalesa (a través de caminades d'aventures nocturnes en els boscos...), com fer arribar als més petits el coneixement sobre l'alimentació i vida de les aus.

Perfil de la persona voluntària:
Per participar al programa has de tenir entre 18 i 30 anys abans de l'inici del projecte. El perfil òptim per rebre una plaça del SVE és el d'una persona . Ha d'estar disposat/da a treballar en ambients oberts i tenir un alt grau d'independència.

La persona seleccionada ha de ser motivada, tolerant, flexible i amb capacitat per treballar en equip; cal estar disposat/da a participar en les operacions diàries del centre, tenir una motivació real en tot tipus de tasques, voler treballar amb els animals.

Respecte a l'idioma, es valora un coneixement bàsic d'anglès i ganes d'aprendre.

 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 7.12.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove