Esdeveniment de l'agenda

SVE a Bèlgica, salut, sexualitat i joventut

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Bèlgica, SVE, Salut, sexualitat
Tags: Voluntariat a l'estranger, sexualitat
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dimarts 1 de novembre de 2016 al dijous 15 de desembre de 2016
Dates d'inscripció
Del dimarts 1 de novembre de 2016 al dijous 15 de desembre de 2016
Descripció

SVE EN JOETZ
ON: Bruselas
QUAN: 1 de Juny 2017-31 d'Agost 2017 (3 mesos)

ORGANITZACIÓ D'ACOLLIMENT :
Les activitats de l'organització JOETZ estan relacionades amb diferents temes: salut, sexe segur, intercanvis internacionals, vacances, inclusió. En particular, el seu treball està enfocat en dos temes fonamentals: la salut i la joventut. Per a l'Entitat és molt important treballar a nivell Europeu, així que es puguin crear oportunitats bilaterals, posant en contacte persones de diversos països, amb una cultura, costums i punts de vista diferents que permetin un creixement mutu.

PROJECTES I TASQUES :
El projecte es focalitza principalment en la “seguretat sexual” per als joves, a través de la participació en grans esdeveniments com a festivals i altres activitats. L'objectiu més important de JOETZ és el d'involucrar als voluntaris en totes les diferents activitats organitzades, així que puguin tenir l'oportunitat d'introduir algunes bones pràctiques als seus països d'origen, desenvolupant el sector de la salut i de la joventut.

VOLS PARTICIPAR?
Envia un correu electrònic amb CV i una carta de motivació en anglès, abans del 15 de desembre a voluntariat.ltv@cocat.org Assumpte: “SVE en JOETZ”
Per més informació : http://bit.ly/2cbnkk3

Font: COCAT


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 15.11.2016
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove