Esdeveniment de l'agenda

SVE A beautiful mind (Lithuania)

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: europa, voluntariat
Temàtica activitat del calendari: SVE, Voluntariat
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dilluns 16 de setembre de 2019 al diumenge 20 de octubre de 2019
Descripció

La salut mental juga un paper important en la vida de cada persona. El trastorn mental és una condició de salut que comporta canvis en el pensament, l’emoció o el comportament (per exemple, depressió). Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS) més d’una quarta part la població adulta europea ha experimentat almenys un trastorn mental durant l’últim any, per exemple depressió o ansietat. No obstant, només una part d’ells han sol·licitat ajuda (professional). 

Per tant, és important sensibilitzar-se sobre el tema i reduir l’estigma que envolta la salut mental. L’objectiu principal d’aquest projecte “A beautiful mind” és millorar els coneixements que tenen els joves i la població en general sobre temes de salut mental.

Del 3 al 9 de desembre de 2019

S'ha d'omplir el formulari de participació deixant molt clara la vostra motivació per participar. Data límit 20 d’octubre.

Per a més info, clica aquí


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 16.09.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove