Esdeveniment de l'agenda

SVE a Croàcia

Temàtica activitat del calendari: Europa, SVE, Voluntariat, animals
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: europa, voluntariat
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dilluns 30 de setembre de 2019 al dijous 10 de octubre de 2019
Descripció

Des de 2002, l'Associació Velebit Kuterevo porta un Refugi d'Óssos per a óssos orfes. Aquests óssos estan atraient visitants de tot el món. 

L'Associació Velebit Kuterevo està buscant actualment 4 voluntaris/es a llarg termini de països Erasmus + del programa i socis que estiguin interessats ​​a explorar Kuterevo durant 6 mesos. Com aquest és el període més fred de l'any, els voluntaris tindran l'oportunitat de passar més temps amb la comunitat local, ajudar amb les tasques quotidianes de l'Estació de Voluntaris, documentar les belleses del llogaret, preparar activitats per a l'any vinent i donar la benvinguda a la primavera i despertar de la naturalesa en Kuterevo.

Els voluntaris aprendran sobre els óssos, els cicles naturals, la conservació de la naturalesa, però també l'idioma croat bàsic perquè puguin comunicar-se amb els vilatans més fàcilment.

Per a més info, clica aquí.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 30.09.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove