Esdeveniment de l'agenda

SVE de curta duració a Grècia, reciclatge i salut

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Voluntariat a l'estranger, medi ambient, salut
Temàtica activitat del calendari: Reciclatge, SVE, Salut, medi ambient
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dilluns 11 de juny de 2018 al dilluns 9 de juliol de 2018
Dates d'inscripció
Del dimecres 7 de febrer de 2018 al dimecres 28 de febrer de 2018
Descripció

L'associació Mundus busca dos joves per a un projecte SVE d'un mes de durada en Kalamata, Grècia. DREAM (Design and Recycling for Environmental Awareness and Motivation) té per objectiu ajuntar les temàtiques del reciclatge i la salut (la contaminació i la falta d'activitat física) en un projecte anomenat el "cercle educatiu del reciclatge". El voluntariat tindrà lloc en Kalamata (Grècia) amb 14 voluntaris de 7 països diferents.

Temàtica: Medi ambient
Organització d'acolliment: KANE
Lloc: Kalamata, Grècia
Dates: 11/06/2018 - 09/07/2017
Durada: 1 mes
Nombre de places: 2
Data límit: 28 de febrer
 

KANE és una organització sense ànim de lucre amb seu en Kalamata (Grècia) que organitza activitats socioeducativas i a través de l'educació no formal per promoure una societat més inclusiva, igualitària i tolerant. A nivell local treballa especialment amb joves, i a nivell nacional i internacional coopera amb les institucions públiques i altres entitats sense ànim de lucre fomentant una ciutadania activa i amb iniciativa.

DREAM (Design and Recycling for Environmental Awareness and Motivation) és un projecte de KANE que vol ajuntar a 14 joves voluntaris entre 18 i 30 anys de set països diferents per combatre a nivell local amb nens/as i famílies la contaminació i la falta d'activitat física a través del reciclatge actiu.

El projecte, anomenat "Cercle educatiu del Reciclatge" vol ensenyar als nens/as com aprofitar el material escolar i les ampolles de plàstic PET, triturándolas amb les "bicicletes trituradores", i construint velers amb els quins navegar.

Quins seran les tasques dels voluntaris?
- Participar en tallers de disseny per aprendre com es poden construir velers amb plàstic triturado, així com bicicletes trituradores.
- Preparar materials i organitzar espais.
- Construir bicicletes trituradores i construir velers amb plàstic triturado.
- Organitzar activitats per augmentar la consciència ambiental i promoure el projecte de R.A.D.I.KAL.A.
- Documentar tot (prendre fotos, videos etc.)
- Escriure articles i testimoniatges sobre les activitats per al lloc web, blog i pàgina de Facebook.

El projecte requereix un alt nivell de compromís, solidaritat i tolerància, a més de molta motivació per treballar en equip. Es donarà prioritat a joves amb menys oportunitats. Les activitats del projecte estan estructurades de manera que els voluntaris puguin adquirir habilitats a través de l'intercanvi de coneixements, l'aprenentatge experiencial i l'educació no formal.

 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 7.02.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove