Esdeveniment de l'agenda

SVE de curta durada a Grècia, al festival gastronòmic GLAZE

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Cuina, voluntariat a l'estranger
Tags: Voluntariat a l'estranger, cuina
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del divendres 3 de maig de 2019 al dimarts 14 de maig de 2019
Dates d'inscripció
Del divendres 3 de maig de 2019 al dimarts 14 de maig de 2019 a les 14:00
Descripció

L'associació Mundus busca 3 persones voluntàries de 18 i 30 anys i amb residència a Espanya per a participar en un projecte de voluntariat a Lekfas, Grècia. Des del 2 de juliol fins al 2 d'agost de 2019, les persones seleccionades col·laboraran al festival gastronòmic GLAZE.

L'art culinari és una creació feta del contacte i afavoreix el diàleg intercultural barrejant diferents sabors. La gastronomia és, per tant, un altre mètode cap a la inclusió social. 

Tasques de les persones voluntàries:
El projecte es dividirà en 3 fases:

1. Preparació del Festival. Us dividiran en tres grups per a dissenyar i planificar les activitats. Alguns triaran les receptes, altres s'encarregaran de labors de logística, animació, promoció, etc.

2. Implementació del Festival: cuinar, muntar els estands de presentació, donar suport a l'animació de l'esdeveniment, a l'organització pràctica del festival, a la cobertura mediàtica (foto i vídeo), etc.

3. Difusió dels resultats. Us dividiran en quatre grups de treball, que s'encarregaran de: preparació i difusió de resultats de l'esdeveniment, creació d'un receptari, creació d'articles periodístics i creació de tallers per a la població local sobre ‘slow food’ i menjar sa.

Perfil de les persones voluntàries:
El perfil òptim per a rebre una plaça de SVE és el d'una persona motivada, tolerant, flexible i amb capacitat per a treballar en equip. Per a aquest projecte, es busca que les persones sol·licitants sàpiguen cuinar, que sàpiguen utilitzar les noves tecnologies i que estiguin motivats/as a viure un projecte que implica conviure amb diferents cultures.

Aspectes pràctics
Totes les persones voluntàries tindran allotjament a Lefkas, en una escola al centre de la ciutat, amb internet i cuina i prop de tots els serveis bàsics. Abans del festival, per als menjars, seran els i les voluntàries per equips els qui s'encarreguin de cuinar per al grup. Els dies lliures rebràs 5€ per a preparar el teu propi menjar en una cuina comuna. Durant el festival, rebràs el sopar i el dinar.

Tindràs 150€ per als 30 dies que dura el voluntariat en concepte de despeses personals.

El programa també cobreix la formació lingüística en l'idioma del país d'acolliment i les despeses de transport entre la teva ciutat d'origen i el lloc en el qual es realitza el voluntariat.

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 3.05.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove