Esdeveniment de l'agenda

SVE Football for Development (República Txeca)

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: estranger, voluntariat
Temàtica activitat del calendari: SVE, Voluntariat
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dilluns 9 de setembre de 2019 al dimarts 15 de octubre de 2019
Descripció

Football for Development és un concepte únic basat en el principi del joc net, la igualtat i el treball en equip.

L'objectiu és reunir grups o persones de diferents orígens socials o culturals. A través del futbol promovem el respecte mutu i la tolerància, no només en el camp sinó també en la vida quotidiana. El nostre programa inclou activitats regionals de creació de capacitat, lligues de joc net, esdeveniments promocionals i una campanya anual d'estiu, que constitueix el pic de les nostres activitats. És un programa d'ambaixada d'estiu, una gira educativa d'un mes per tot el país, que uneix a joves líders de la República Txeca i països fora d'Europa. Junts, els joves líders van formar un equip que organitza tornejos, esdeveniments públics, tallers i altres activitats educatives per a nens i joves.

Gràcies a aquests tornejos de futbol, ​​aconseguim cada any involucrar a més de 1,500 joves. La campanya té lloc al juny / juliol de cada any en diverses regions de la República Txeca.

Per a més informació, clica aquí


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 9.09.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove