Esdeveniment de l'agenda

SVE a França, campaments d'estiu, organització de festival i informació juvenil

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Voluntariat a l'estranger, campaments
Temàtica activitat del calendari: Esdeveniments, SVE, campaments, joventut, voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del divendres 1 de juny de 2018 al divendres 30 de novembre de 2018
Dates d'inscripció
Del dilluns 5 de febrer de 2018 al dimarts 20 de febrer de 2018
Descripció

L'associació Mundus busca 1 jove (d'entre 20 i 30 anys, amb residència a Espanya) per participar en un projecte SVE d'un any de durada a França (nord de Montpellier). El projecte està coordinat per l'organització I-PEICC - Peuple et Culture i duràs a terme les teves funcions al departament de joventut de la Mancomunitat de Grand Pic Saint Loup. Compartiràs el projecte (de l'1 de juny al 30 de novembre, 6 mesos) amb una altra persona voluntària d'Alemanya.

Organització d'acollida: Mancomunitat de Grand Pic Saint Loup
Lloc: Montpellier, França
Dates: 01/06/2018 - 30/11/2018
Durada: 6 mesos
Nombre de places: 1
Data límit: 20 de febrer de 2018
 

Aquest projecte de voluntariat es durà a terme en la Mancomunitat (o Communauté de communes) de Grand Pic Saint Loup, que reune a 36 municipis (47.000 habitants) a la zona del nord de Montpellier. Aquesta col·lectivitat disposa d'un departament de joventut, en el qual els voluntaris seran acollits per col·laborar. Aquest departament, en el qual treballen 11 persones, s'encarrega d'organitzar activitats per a nens i nenes, campaments d'estiu (nens/es de 7 a 17 anys) i tallers per a joves.

Activitats:

1. Animació:

- T'uniràs a l'equip d'animació dels campaments d'estiu que s'ofereixen per a joves de la zona de 7 a 17 anys.

- Participaràs a la programació i implementació dels campaments i estaràs en contacte directe amb nens i joves durant 4 setmanes (mes de juliol). Crearàs i gestionaràs diversos tallers i activitats esportives, artístiques i d'oci.

- Ajudaràs a l'equip a cuidar als participants durant els menjars, excursions... Bàsicament compartiràs la vida diària amb els participants ajudant-los a relacionar-se i a millorar les seves habilitats lingüístiques i la seva confiança.

- Aquestes mateixes tasques també les realitzaràs en altres organitzacions juvenils del territori en període no lectiu i també els dimecres i divendres en període escolar.

2. Ambaixador/a de mobilitat juvenil: participaràs en l'organització de tallers sobre el programa Erasmus+ i la cultura europea a instituts i centres juvenils.

3. Organització d'esdeveniments: el departament organitza cada any un gran esdeveniment juvenil, is eràs part de l'equip d'organització.

4. Informació i sensibilització: el departament de joventut gestiona un projecte anomenat "Espai Digital Compartit", on podreu desenvolupar tallers sobre diferents temes: noves tecnologies, xarxes socials o uns altres que decidireu junts.

Perfil de voluntari/ària:

- Tenir entre 20 i 30 anys.

- Tenir permís de conduir.

- Saber una mica de francès i poder defensar-se sense problema en anglès.

- Tenir coneixements d'informàtica i noves tecnologies.

- Tenir ganes de trabjar amb tot tipus de persones (sobretot joves).

- No tenir por a parlar en públic.

- Tenir autonomia, creativitat i capacitat de treball en equip.

- Estar súper motivat/da per descobrir França.

 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 5.02.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove