Esdeveniment de l'agenda

SVE a França, escola internacional

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Voluntariat a l'estranger, escola
Temàtica activitat del calendari: França, Idiomes, SVE, Voluntariat, escola
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del divendres 15 de setembre de 2017 al divendres 15 de juny de 2018
Dates d'inscripció
Del dijous 1 de juny de 2017 al divendres 23 de juny de 2017
Descripció

L´Ecole Internationale

SVE en Manosque, França. Mundus busca un/a voluntari/àroa (resident a Espanya i d'entre 18 i 30 anys) per a un projecte de voluntariat europeu. "L´Ecole Internationale" tindrà lloc entre el 15 de setembre de 2017 i el 15 de juny de 2018, 9 mesos en els quals ajudaràs a crear un ambient intercultural a l'escola "Esclangon High School", ajudant en la pràctica d'idiomes estrangers i en la creació de projectes culturals i artístics per a l'alumnat.

Aquest projecte aquesta coordinat per l'organització Hors Pistes i està finançat per la UE a través dels fons Erasmus+. Si ets seleccionat/a tens cobert l'allotjament (apartament compartit amb un altre/a voluntari/a), el viatge (fins a 275€), transport públic, curs de francès, menjar, assegurança i pocket money (diners de butxaca). Compartiràs projecte amb altres joves d'Alemanya, Itàlia i Turquia.

Temàtica: Educació
Organització d'acolliment: Hors Pistes
Lloc: Manosque, França
Dates: 15/09/2017 - 15/06/2018
Durada: 9 mesos
Nombre de places: 1
Països participants: Alemanya, Turquia, Itàlia i Espanya
Data límit: 23 de juny de 2017
Tipus Projecte: Long Term

De què tracta aquest projecte?

El "Esclangon High School" és un institut de secundària (situat en Manosque, al sud-est de França) que prepara als seus estudiants a obtenir el seu títol de secundària a través de diferents opcions de lingüístiques, musicals, artístiques i tecnològiques. Cada any, el col·legi rep a 4 assistents de conversa de llengua estrangera. Aquest centre, participa també en intercanvis Comenius amb instituts d'Espanya i en projectes artístics regionals.

El teu paper com a voluntari/a serà el de complementar a l'equip docent per acompanyar als estudiants en les seves pràctiques diàries d'idioma així com en el disseny, seguiment i implementació de diferents projectes culturals i artístics de l'institut.

 

  • Documentació, creació d'eines de comunicació, desenvolupament d'eines pedagògiques digitals, creació de tallers educatius...
  • Suport a l'alumnat en la seva participació en la vida escolar, acompanyar a grups a diferents activitats (excursions, projectes amb la ràdio i el diari local, projectes de solidaritat internacional, igualtat o prevenció de la discriminació).

Quin tipus de voluntari/ària busquen?

No volen a algú amb unes qualitats específiques, però coneixement previ de francès o anglès és molt útil. Necessiten a algú amb interès i sensibilitat per realitzar les tasques que es proposen. Tingues en compte que Manosque és una ciutat petita.

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 6.06.2017
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove