Esdeveniment de l'agenda

SVE a França a escola Lycée Agricole

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Voluntariat a l'estranger, educació
Temàtica activitat del calendari: Educació, França, SVE, escola, nens i joves
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del divendres 1 de setembre de 2017 al dissabte 30 de juny de 2018
Dates d'inscripció
Del dilluns 1 de maig de 2017 al dilluns 19 de juny de 2017
Descripció

SVE en Mauléon, França. Mundus busca un/a voluntari/a (resident a Espanya i d'entre 18 i 30 anys) per a un projecte de voluntariat europeu. "Lycée Agricole" tindrà lloc entre setembre de 2017 i juliol de 2018, 10 mesos en els quals ajudaràs a crear un ambient intercultural a l'escola a través de projectes, activitats, classes d'idioma, i tallers de preparació per a l'alumnat.

Aquest projecte està coordinat per l'organització Pistes Solidaires i està finançat per la UE a través dels fons Erasmus+. Si ets seleccionat/a tens cobert l'allotjament (apartament compartit), el viatge (fins a 275€), transport públic + cotxe disponible per a caps de setmana, curs de francès, menjar (inclosa en el col·legi + diners per a caps de setmana), segur i pocket money (diners de butxaca). Compartiràs projecte amb un altre jove procedent d'Hongria.

Temàtica: Educació

Organització d'acolliment: Lycée Agricole Rural Vaig privar de Soule
Lloc: Mauléon-Licharre, França
Dates: 01/09/2017 - 30/06/2018
Durada: 10 mesos
Nombre de places: 1
Països participants: Hongria i Espanya
Tipus Projecto: Long Term

En què consisteix el projecte del "Lycée Agricole"?

El Lycée Agricole, situat en Mauléon-Licharre (regió Pirineus-Atlántico), busca un/a voluntari/a de Espanya, que tindrà l'oportunitat de treballar amb els estudiants, professors i treballadors de l'escola, amb l'objectiu de crear un ambient internacional: organitzant projectes, activitats extraescolars, participant en classes d'idioma...

El centre ha participat en projectes europeus des de 2004, incloent sortides formatives a Espanya, Irlanda o Anglaterra. El/la voluntari/a s'involucrarà en la preparació d'aquells estudiants que participaran en aquests projectes a l'estranger i ajudarà també en la documentació. També prepararàs activitats extraescolars i participaràs en projectes educatius sobre salut, cura al medi ambient i desenvolupament sostenible.
 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 23.05.2017
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove