Esdeveniment de l'agenda

SVE a Irlanda, en una oficina d'informació juvenil

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: SVE, voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dissabte 1 de juny de 2019 al dilluns 30 de març de 2020
Dates d'inscripció
Del dimarts 26 de març de 2019 al dimecres 15 de maig de 2019
Descripció

L'associació Mundus busca tres participants per a un projecte SVE amb l'associació Donegal Youth Service a Letterkenny, República d'Irlanda des l'1 de juny de 2019 al 30 de març de 2020. El projecte comptarà amb un total de 3 voluntaris europeus que ajudaran a desenvolupar les activitats de l'oficina d'informació juvenil (Youth Information Centre) i el LOFT Youth Project & Health Cafe, un servei de suport juvenil que organitza activitats per fomentar el desenvolupament dels joves tant a nivell personal com grupal.

Donegal Youth Service és la principal agència juvenil de treball al comtat de Donegal i treballa per difondre projectes i activitats juvenils per respondre a les necessitats dels joves locals. La seu de l'organització es troba en Letterkenny i disposa de 35 filials a tot el comtat assistint amb formació a més de 5000 joves i 700 voluntaris adults. Aquesta organització és l'encarregada de coordinar el projecte de voluntariat, i rebrà a les tres persones voluntàries. Una d'elles realitzarà el voluntariat al Youth Information Centre (YIC) i les altres dues al LOFT Youth Project & Health Advice Cafe.

1) Voluntariat Youth Information Centre (YIC)
El Youth Information Centre (YIC) busca una persona voluntària per ajudar en el dia a dia del centre. El centre obre diàriament de 12h a 18h donant informació als joves a través de tecnologies de la informació, mitjans i xarxes socials.

Activitats principals:
Si ets seleccionat/da, la teva tasca es centrarà en treball de disseny gràfic i comunicació però hi ha moltes oportunitats per tractar amb joves, adquirir noves habilitats i desenvolupar projectes individuals. Per exemple, crearàs i dissenyaràs pòsters, vídeos i fotos per al servei d'informació. Però també ajudaràs a l'equip; tractaràs amb els joves locals; ajudaràs a muntar la "Annual Party"; participaràs en viatges i activitats de "team bulding"; organitzaràs tallers de comunicació; crearàs materials de promoció, etc. Busquen algú que sigui capaç d'utilitzar diferents programes informàtics de disseny i edició i que sigui social i capaç d'ajudar en el dia a dia del centre.

2) Voluntariat en LOFT
El LOFT Youth Project & Health Advice Cafe és un servei de suport per a joves entre 12 i 25 anys. El seu objectiu és el de proveir d'espais de desenvolupament personal i social perquè puguin superar les dificultats amb què es poden trobar els joves. Dins d'aquest projecte, els joves usuaris participen en activitats grupals, sessions d'orientació individuals, poden accedir a serveis d'assessorament legal i activitats d'estiu. Durant el voluntariat, les dues persones seleccionades donaran suport en el dia a dia del centre i organitzaran activitats en funció de les seves habilitats i interessos. Aquestes ajudaran en la facilitació d'activitats, redacció d'informes, suport en la identificació de persones en situació de risc, entre d'altres. Es requereixen persones flexibles, que de vegades puguin participar en activitats de cap de setmana organitzades pel servei i que els motivi el contacte amb joves i les tasques de suport i inclusió social.

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.

Ajuda'ns a millorar
Data del document: 26.03.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove