Esdeveniment de l'agenda

SVE a Itàlia, educació contínua per a nens, adults i gent gran

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Voluntariat a l'estranger, campaments, educació, tallers
Temàtica activitat del calendari: Educació, SVE, joventut, tallers, voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dimarts 15 de gener de 2019 al diumenge 10 de novembre de 2019
Dates d'inscripció
Del dimecres 9 de gener de 2019 al dijous 31 de gener de 2019
Descripció

L'associació Mundus busca un/a voluntari/a resident a Espanya d'entre 18 i 30 anys per a un projecte SVE sobre educació contínua per a nens, adults i gent gran, organitzat per el Centre Femení d'Itàlia (CIF). El projecte, de 10 mesos, es realitzarà en Vicopisano, un municipi molt proper a la ciutat de Pisa, a Itàlia, i el/la voluntari/ària ajudarà en l'organització d'activitats educatives fins a juny, i durant l'estiu participarà activament en els campaments d'estiu per a nens/as de la zona.

Temàtica: Joventut
Organització d'acollida: Centre Femení d'Itàlia (CIF) - Vicopisano
Lloc: Vicopisano (Pisa), Itàlia
Dates: 15/01/2019 - 10/11/2019
Durada: 10 mesos
Nombre de places: 1
Data límit: Fins a cobrir plaça
 

CIF Vicopisano és una associació de dones que treballen per al desenvolupament civil, social i cultural per arribar a construir una democràcia inclusiva i basada en el respecte dels drets humans. CIF té l'objectiu de promocionar la justícia i la pau i ho fa a través activitats a nivell local com el suport escolar, activitats d'estiu i de temps lliure. També realitza projectes amb dones de diferents països per construir una xarxa de relacions i iniciatives.

En què consisteix el voluntariat?

El/la voluntari/ària participarà en les reunions de planificació d'activitats i els dies entre setmana ajudarà els nois amb els deures a través de tallers grupales o treball individual. També ajudarà nens/as amb dificultats d'aprenentatge o barreres lingüístiques, ajudarà els educadors a organitzar jocs, activitats a l'aire lliure i altres iniciatives. A més, participarà de les tasques de tutoria amb els adults i gent gran, i organitzarà tallers de temàtica diversa.

 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.

Localització i contacteAssociació Mundus
Informació addicional: http://www.asociacionmundus.com/

Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 20.11.2017
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove