Esdeveniment de l'agenda

SVE a Itàlia, inclusió social a una cooperativa que acull menors i mares

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Voluntariat a l'estranger
Temàtica activitat del calendari: voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dimarts 15 de gener de 2019 al diumenge 1 de desembre de 2019
Dates d'inscripció
Del dimecres 28 de novembre de 2018 al dijous 31 de gener de 2019
Descripció

L'associació Mundus busca un/a voluntari/ària d'entre 18 i 30 anys i amb residència a Espanya per participar en “Casa di Accoglienza Istituto Walden", un projecte organitzat per Associazione di Promozione Sociale Joint, una organització de Sciacca (Itàlia) que treballa en l'àmbit de la joventut amb metodologies de l'educació no formal. Fins a desembre de 2019, la persona seleccionada participarà en diversos projectes de la cooperativa social Institut Walden, que acull menors i mares, amb altres tres voluntaris/àrias.

 

Tasques de la persona voluntària:
L'objectiu principal del projecte és col·laborar amb els educadors/es d'aquest centre de menors en la seva activitat diària. Si resultes seleccionat/daa, en aquest projecte col·laboraràs amb l'associació en les següents tasques:

- Activitats extraescolars (deures, classes d'idiomes, classes de reforç amb nens/es…)
- Tallers recreatius: de cuina, de teatre i música, d'art…
- Tallers lingüístics en la llengua materna de les persones voluntàries
- Tasques diàries de la comunitat: preparar el menjar, ajudar amb la neteja d'àrees comunes, higiene personal dels/de les nens/es…
- Acompanyament dels juves menors: a l'hospital, a les seves activitats esportives, d'excursió, etc.

 

Perfil de la persona voluntària:
El perfil òptim per rebre una plaça del SVE és el d'una persona motivada, tolerant, flexible i amb capacitat per treballar en equip. Per a aquest projecte, es valorarà especialment estar molt motivat/da per treballar amb dones i menors que han tingut experiències difícils en la seva vida i per tant, tenir una gran capacitat de sensibilitat i empatia. A més, es recomana ser una persona flexible i capaç de reaccionar proactivamente a les emergències i requeriments del dia a dia. Per a la planificació de les activitats diàries, es recomana que siguis creatiu/a i amb iniciativa pròpia per proposar els teus propis tallers o sessions amb els i les usuàries.

 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 28.11.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove