Esdeveniment de l'agenda

SVE a Letònia, activitats amb joves

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Voluntariat a l'estranger, educació
Temàtica activitat del calendari: SVE, voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dilluns 15 de abril de 2019 al diumenge 15 de març de 2020
Dates d'inscripció
Del dimarts 26 de març de 2019 al dijous 25 de abril de 2019 a les 18:00
Descripció

L'associació Mundus busca una persona voluntària de 18 i 30 anys i amb residència a Espanya per a un projecte de voluntariat organitzat per l'organització "Talsi Region Community Foundation" (Talsu novada fonds). Des del 15 d'abril de 2019 fins el 15 de març de 2020, la persona seleccionada col·laborarà en un "banc de joventut" per recaptar fons per a projectes locals en el municipi de Talsi.

L'organització Talsi Region Community Foundation és la primera fundació comunitària de Letònia. Es va crear amb l'objectiu de desenvolupar campanyes de recaptació de fons per contribuir en projectes locals de caritat que contribueixen al desenvolupament del municipi de Talsi i la regió, per donar suport a projectes públics locals i promoure canvis positius en la localitat.

De què tracta el projecte?
El projecte "Charity Labs Without Borders" és un voluntariat de llarga durada (11 mesos) en el marc del programa Servei de Voluntariat Europeu. L'objectiu principal del projecte és fer créixer la col·laboració entre la joventut local perquè creïn les seves pròpies campanyes de recaptació de fons i puguin així aconseguir finançament per a projectes dins el programa de joventut local. El projecte serà gestionat pels/per les voluntaris/àries SVE de diferents països d'Europa.

Tasques de la persona voluntària
Si resultes seleccionat/da, en aquest projecte col·laboraràs amb l'associació en les següents tasques:

- Participar en totes les activitats de l'organització
- Crear idees i dur a terme activitats per recaptar fons al costat de joves de la localitat
- Preparar materials promocionals per a campanyes socials i per a altres activitats de l'organització
- Fer fotos i vídeos durant les activitats, editar-les i promocionar-les online
-Generar iniciatives pròpies (per exemple, cursos d'idiomes, sessions interculturals, tallers, etc.) per introduir la cultura pròpia de la persona voluntària a la comunitat local.

Perfil de la persona voluntària
Per participar en el programa has de tenir entre 18 i 30 anys. El perfil òptim per a rebre una plaça SVE és el d'una persona motivada, tolerant, flexible i amb capacitat per treballar en equip. Per a aquest projecte, es valorarà especialment que la persona voluntària sigui oberta i tingui interès a treballar amb gent jove. A més, ha de sentir-se a gust participant en tallers i campanyes socials.

En concret, l'associació d'acollida prefereix un perfil disposat a aprendre sobre comunicació, fotografia i disseny gràfic. A més, es busca una persona disposada a compartir la seva pròpia cultura i la seva llengua amb la comunitat local.

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 26.03.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove