Esdeveniment de l'agenda

SVE Menors refugiats a Suïssa

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: estranger, europa, voluntariat
Temàtica activitat del calendari: Europa, SVE, Voluntariat, estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dijous 3 de octubre de 2019 al dilluns 14 de octubre de 2019
Descripció

T'agradaria acompanyar a menors refugiats? Si ets una persona enèrgica, alegre, amigable, optimista, responsable i de ment oberta i gaudir d'una aventura meravellosa 100% finançada aquest projecte pot ser teu!

The Asylum Office Asilo del cantón de Valais ofereix diversos centres a la regió, on els sol·licitants d'asil viuen, treballen i reben educació durant el temps que esperen la seva decisió per a obtenir un permís de sojorn. L'Oficina d'Asil rebrà a 3 voluntaris. Treballaran en "RADOS" en Sion, el centre per a menors refugiats no acompanyats. La persona voluntària serà responsable de l'entreteniment i l'organització d'activitats per a menors refugiats no acompanyats. També donarà suport a la primera oficina de registre, que es troba en el mateix edifici i és responsable dels refugiats nouvinguts al cantó de Valais. Una tasca per a tots dos centres serà ajudar a acompanyar als refugiats a les cites (és a dir, amb el metge / les administracions), ajudar amb la cura dels nens, donar suport a alguns treballs administratius i organitzar esdeveniments per als refugiats.

Allotjament: la persona voluntària viurà en dos apartaments compartits en Sion (fora dels centres d'asil), que inclouen bany i cuina.
Requisits: com els sol·licitants d'asil sovint tenen experiències molt estressants, la persona voluntària no ha de ser racista o xenòfob de cap manera. Una verificació d'antecedents penals és obligatòria. Els candidats amb experiència en les activitats descrites anteriorment tindran un avantatge en el procés de selecció.

Per a més informació, clica aquí


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 3.10.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove