Esdeveniment de l'agenda

SVE a Polònia, promoció de la cultura i la ciència a través d'exposicions i tallers

Temàtica activitat del calendari: Art, Ciència, Cultura, voluntariat a l'estranger
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dilluns 1 de abril de 2019 al dimarts 31 de març de 2020
Descripció

L'Associació Mundus busca un/a voluntari/ària d'entre 18 i 30 anys i amb residència a Espanya per al projecte "Stara Kopalnia", coordinat per una entitat que es diu MODE, i dut a terme en Wałbrzych, Polònia. Des de l'1 d'abril de 2019 fins al 31 de març de 2020, la persona seleccionada donarà suport al centre Stara Kopalnia, un centre d'art i ciència que organitza tallers i exposicions.

L'objectiu principal del projecte és participar en els diferents departaments del centre:

1) Museu d'Indústria i Tecnologia: la persona voluntària treballaria amb les col·leccions geològiques i arqueològiques creant elements visuals per a poder exposar-les (panells informatius, descripcions, etc.). Recolzaria en la cerca d'informació, en la creació de noves exposciciones i en el desenvolupament de tallers i visites guiades en el museu.

2) Unique Ceramic Center: la persona ajudaria en el desenvolupament de tallers de ceràmica, esdeveniments a l'aires lliure i la instal·lació i recollida d'exposicions temporals.

3) Galeria d'Art Contemporaneo: la persona donaria suport en l'organització de tallers, visites guiades, creació de programes educatius per als col·legis, intalación d'exposicions i aspectes logístics i tècnics en cas d'organització d'esdeveniments en la galeria.

Perfil de la persona voluntària:
Per a participar en el programa has de tenir entre 18 i 30 anys abans de l'inici del projecte. El perfil òptim per a rebre una plaça del SVE és el d'una persona motivada, tolerant, flexible i amb capacitat per a treballar en equip. Per a aquest projecte, es valorarà especialment interès en l'art i la cultura, així com les habilitats pedagògiques i de divulgació.

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 7.03.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove