Esdeveniment de l'agenda

SVE a Portugal, educació amb col·lectius en risc d'exclusió social i promoció cultural

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Educació, interculturalitat, promoció intercultural, voluntariat a l'estranger
Tags: Voluntariat a l'estranger, lleure
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dilluns 1 de octubre de 2018 al diumenge 1 de setembre de 2019
Dates d'inscripció
Del dijous 13 de setembre de 2018 al diumenge 30 de setembre de 2018
Descripció

L'associació Amycos busca 2 persones voluntàries (18-30 anys) per a un projecte de Servei Voluntariat Europeu de 11 mesos a Portugal que comença a l'octubre!

El projecte toca diferent àmbits, des de l'educació amb col·lectius a risc d'exclusió social a la promoció cultural. Busquen persones que inspirin confiança i que siguin actives, dinàmiques, de ment oberta i flexible, amb capacitat per a la resolució de problemes i bona comunicació interpersonal.Es requereix un nivell intermedi d'anglès i la voluntat per aprendre portuguès, encara que no es requereix un coneixement previ de l'idioma.

Concretament les persones voluntàries estaran involucrades amb les organitzacions locals, entre les quals es troben el CAFAP (Centre per al suport de nens i nenes en risc d'exclusió social) desenvolupant activitats de suport a les famílies, d'oci i temps lliure amb els/les menors, tasques administratives, etc., i el S. P. de Fornos (Centre de cura diürna per a gent gran) desenvolupant activitats de suport i animació i ajudant en el funcionament i la logística del centre, etc.

Si t'interessa aquesta proposta escriu a europa@amycos.org indicant en l'assumpte el nom del projecte (“Solidarity, Culture and Heritage"), adjuntant el teu CV (en castellà o en anglès) i una carta de motivació específica per al projecte (en castellà o en anglès) juntament amb el teu D.N.I i/o passaport escanejat. 

Més información i inscripcions: http://amycos.org/2018/08/buscamos-voluntaris-para-un-proyecto-en-el-ambito-del-patrimonio-cultural-en-portugal/


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 13.09.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove