Esdeveniment de l'agenda

SVE a Suïssa, art, medi ambient i migracions

Tags: Immigració, Voluntariat a l'estranger, art, medi ambient, sostenibilitat
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Permacultura, SVE, circ, migracions, sostenibilitat, voluntariat a l'estranger, voluntariat i pau
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dimecres 28 de novembre de 2018 al divendres 30 de novembre de 2018
Dates d'inscripció
Del dimecres 28 de novembre de 2018 al divendres 30 de novembre de 2018
Descripció

SCI Suïssa cerca voluntàries per a diferents projectes a Suïssa. Envia la teva aplicació abans del 30 de novembre!

Pots triar entre  projectes de llarga durada de diferents temàtiques a Suïssa: sostenibilitat, permacultura, circ, migracions, voluntariat i pau:

1) Eco-poble Sennrüti a Degersheim, Suïssa (4 personas voluntàrias durant 12 mesos,a partir de març)L'Eco-poble de Degersheim, un projecte integral de la comunitat que promou la vida sostenible, oferirà a 4 voluntaris/àries la possibilitat de participar en jardineria orgànica, guarderia, treballs de cuina, gestió d'esdeveniments, relacions públiques i construcció o rehabilitació ecològica. Els voluntaris seran encoratjats i recolzats en el desenvolupament de les seves pròpies idees, iniciatives i treball independent. L'objectiu és aprendre com i on poden contribuir a tots els aspectes de la vida comunitària. L'àrea comunitària Eco-Village es troba a prop d'un petit poble del cantó St.Gallen en un entorn rural.

2) Circ Lollyop a Lüen, Suïssa (1 voluntari/ària durant 6 mesos, a partir de març): El Circ Lollypop de Lüen és un circ viatger ben establert que treballa amb nens i joves amb l'objectiu d'animar els joves a desenvolupar la seva pròpia cultura juvenil ia adquirir més consciència. Un voluntari viatjarà amb el circ a Suïssa des de març fins a agost i realitzarà parades a moltes escoles de diversos cantons. Al final del SVE, el voluntari pot fins i tot tenir l'oportunitat d'acompanyar el circ a un país d'Europa de l'Est durant el mes de setembre (principalment amb minories daquest país), però aquest mes no serà part del SVE i s'organitzarà de forma independent entre el voluntari i el circ. Les tasques del circ varien des de la configuració de la carpa per animar els nens i ajudar-los amb totes les tasques relacionades amb el circ durant 6 mesos.

3) Centres d'asil a Valais, Suïssa (3 persones voluntàries durant 12 mesos a partir de març): L'Oficina d'Asil del cantó de Valais proporciona diversos centres a la regió, on viuen els sol·licitants d'asil, treballen i obtenen educació durant el temps que esperen la resolució per obtenir un permís d'estada. L'Oficina d'Asil acollirà 3 voluntaris/àries que treballaran a "RADOS" el centre de refugiats menors no acompanyats a Sion. Una de les tasques dels dos centres serà ajudar a acompanyar els refugiats a les cites (és a dir, amb el metge/administracions), ajudar amb la cura de nens, donar suport a alguns treballs administratius i organitzar esdeveniments per als refugiats.

4) Center of Unity Schweibenalp, Brienz, Suïssa (1 voluntari/ària durant 12 mesos a partir de març): El Centre ofereix l'oportunitat d'experimentar la convivència, la construcció comunitària, la convivència entre nosaltres i la natura, així com la realització d'un negoci de seminaris conjuntament. La persona voluntària treballarà en les diferents àrees possibles: jardí de permacultura (herbes, vegetals, viver, llavors jardí); les tasques domèstiques, la cuina, el manteniment, i també se us animarà a tenir el vostre propi projecte.

Si estàs interessat/ada envia el teu currículum i carta de motivació en anglès a longterm@sci-cat.org abans del 30 de novembre!


Etiquetes: , , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 28.11.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove