Esdeveniment de l'agenda

Taller d’acompanyament a dones emprenedores a Can Peixauet. Grameimpuls

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Emprenedoria, Formació, dones
Tags: dones, emprenedoria, gratis, tallers
Tipus entrada al calendari: Tallers Emprenedoria
Organitza: Grameimpuls -Sta. Coloma Gr.-
Dates de realització
Del dimarts 20 de febrer de 2018 al dijous 1 de març de 2018
Descripció

Grameimpuls i la regidoria de polítiques d’igualtat de gènere de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona i Sant Adrià de Besòs, organitza aquesta formació destinada a extreure l’essència del que significa ser persona emprenedora i dona al mateix temps

Emprendre en femení farà un recorregut per veure els punts forts, els valors i actituds necessàries per emprendre i potenciar el talent femení. S’indagarà també en les emocions, i com aquestes formen part de totes les decisions que prenem, així com tècniques per aprendre a gestionar-les. Des d’una vessant molt pràctica i participativa, es treballarà també la creativitat i l’expressió en públic, per comunicar el projecte des de la feminitat.

L’acció formativa gratuïta tindrà lloc els dies 20, 22 i 27 de febrer i el dia 1 de març al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls (av. Generalitat, 99-101 de Santa Coloma de Gramenet), a càrrec de l’experta Raquel Caballero, de la consultora Emotuner.  L’horari de les sessions serà de 14.30 a 16.30 hores.

L’assistència serà gratuïta prèvia inscripció, ja que les places són limitades.

Les dones interessades podran fer la inscripció:

  • trucant al telèfon 93 466 52 24,
  • presencialment a l’adreça anteriorment esmentada,
  • o bé enviant un correu electrònic a formacue@grameimpuls.cat.

Serà imprescindible aportar:

  • nom i cognoms,
  • DNI/NIE,
  • telèfon i adreça electrònica
  • així com d’altres dades complementàries: situació laboral, data de naixement, adreça postal, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica de la mateixa.

Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 7.02.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove