Esdeveniment de l'agenda

Treballar a l'estranger: quines opcions tenim? | Sessió presencial i en streaming (16/05)

Tags: Mobilitat Internacional, Treballar a l'estranger, estiu, mobilitat europea, sessions informatives, tallers, treball
Organitza: Oficina Jove del Barcelonès. Centre Europa Jove
Temàtica activitat del calendari: treballa a l'estranger
Per a joves de: Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Treballar a l’estranger
Dates de realització
Dijous 16 de maig de 2013, de 17:00 a 19:00 hores
Descripció

Des del Centre Europa Jove, en col·laboració amb la seu de la Universitat Nacional d’Estudis a Distància a Santa Coloma de Gramenet, organitzem un taller adreçat a estudiants i altres joves que estan pensant en marxar a l’estranger a la recerca d’una oportunitat laboral.

A la cita, que tindrà lloc el proper dijous 16 de maig al centre UNED de Santa Coloma, parlarem de les opcions que tenim els joves a l’hora de trobar feina a altres països. La ponència, a càrrec de l’assessora de mobilitat internacional Nadine Rutow, estarà dedicada a aspectes relacionats amb marxar a treballar a l’estranger: Com s’ha de fer un currículum en altres idiomes? Com i on podem començar a buscar feina? Quina és la situació del mercat laboral dels altres països europeus, per sectors laborals? Quins són els primers passos que cal donar?

Per conèixer la resposta a totes aquestes preguntes només us heu d’inscriure i participar en l’activitat, de caràcter totalment gratuït. La sessió tindrà lloc el 16 de maig a partir de les 17h de la tarda, a la Seu UNED de Santa Coloma (C/Prat de la Riba, 171 08921). Podeu realitzar la vostra inscripció a través d’aquest enllaç: http://extension.uned.es/actividad/5192&codigo=TREBA. L’únic requisit és disposar d’un usuari a la pàgina de la UNED; si no sou estudiants d’aquest centre, també us podeu donar d’alta (no us portarà més d’1 minut).

 

Un taller que es podrà veure en directe, a través d’streaming

No pots assistir de forma presencial? CAP PROBLEMA! Per primera vegada, organitzem un taller en streaming amb el propòsit d’acostar el contingut de la sessió i els recursos a qualsevol persona. Mai has tingut l’oportunitat d’assistir a un taller similar al teu municipi? Surts tard de treballar i no et dóna temps d’arribar a Santa Coloma? Tot solucionat: pots veure’ns en directe.

Cal, però, que també realitzis el tràmit d’inscripció a través d’aquest enllaç: http://extension.uned.es/actividad/5192&codigo=TREBA. L’únic requisit és disposar d’un usuari a la pàgina de la UNED; si no sou estudiants d’aquest centre, també us podeu donar d’alta (no us portarà més d’1 minut). Una vegada realitzis la inscripció, la UNED es posarà en contacte amb tu per confirmar-te la teva participació; també et farà arribar les indicacions que cal seguir per poder trobar l’enllaç de l’streaming i accedir a la plataforma (amb les teves claus).

Localització i contacteUNED Santa Coloma de Gramenet
C/Prat de la Riba, 171
08021 Santa Coloma de Gramenet
Barcelona
Telèfon: 93 385 05 50 (organitzadors)
Informació addicional: http://extension.uned.es/actividad/5192&codigo=TREBA
Adreça electrònica de contacte: info@santa-coloma.uned.es

Etiquetes: , , , , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 8.05.2013
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove