Esdeveniment de l'agenda

Trobades Internacionals de Joventut Cabueñes 2016

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: esport, joventut, trobada
Tags: Jornades
Tipus entrada al calendari: Joventut
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dimecres 10 de agost de 2016 al dilluns 12 de setembre de 2016
Descripció

Aquest any se celebren els XXXIV Trobades Internacionals de Joventut de Cabueñes 2016 sota el lema: Joves en moviment: espais físics i espais virtuals.

2016 és l'any europeu de l'esport a Gijón i tota la ciutat s'ha bolcat per posar de manifest que l'activitat física és un element essencial en el desenvolupament integral de les persones.

Les Trobades de Cabueñes volen sumar-se a aquesta celebració plantejant com a fil conductor de l'oferta d'aquesta edició els diferents vessants de l'activitat física, l'esport i el joc i la seva relació amb l'ús de l'espai públic i les polítiques de joventut.

Es tractarà de buscar punts de confluència entre els espais físics i virtuals i explorar eines de treball que utilitzin d'una manera creativa i innovadora els diferents espais de relació en els quals es mouen les persones joves.

Les Trobades se celebraran del 6 al 9 d'octubre al Centre de Cultura Antic Institut de Gijón i van dirigits a membres d'associacions juvenils, tècnics de joventut, mediadors juvenils i joves en general.

Es desenvoluparan 5 seminaris simultanis sobre diversos temes:

S1. Esport, activitat física i inclusió social. Aspectes teòrics i pràctics.
S2. Què t'apostes? El problema del joc en joves i adults.
I3. Joves i recuperació de l'espai públic.
S4. Els (vídeo) jocs i l'esport com a espais diversos i lliures de desigualtats. Cap a un ús positiu del joc en espais físics i virtuals.
S5. Educació per a la participació inclusiva.

Coordinació: Consell de la Joventut d'Espanya. Nombre de participants: 200 participants distribuïts de la següent manera: Seminaris/tallers: 120. Trobada RAIJ: 30. Trobada tècnics i joves artistes: 50.

Data de celebració: del 6 al 9 d'octubre de 2016, a Gijón (Astúries)

Localització i contacteInformació addicional: http://www.injuve.es/convocatorias/actividades/encuentros-internacionales-de-juv...

Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 6.09.2016
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove