Esdeveniment de l'agenda

Urgent! Voluntariat europeu a Lituània, treball amb infants de preescolar

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Educació, voluntariat europeu
Tags: Voluntariat a l'estranger, educació
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del diumenge 31 de març de 2019 al divendres 16 de agost de 2019
Dates d'inscripció
Del divendres 22 de març de 2019 al diumenge 31 de març de 2019
Descripció

La Víbria Intercultural busca participants per al projecte "Hands On!" a Skuodas (Lituània), de març a agost de 2019. Incorporació urgent!

Organització d’acollida: Kindergarten of Skuodas

El Kindergarten de Skuodas es troba a la ciutat de Skuodas que està situada a la part nord de la regió de Klaipeda. La institució treballa activament en l’àmbit de l’educació preescolar focalitzada en un grup d’edat entre l’any i mig i els 7 anys i també en els seus pares des de l’any 2001. Durant tots aquests any ens hem estat esforçant per millorar el sistema educatiu dels infants i per descobrir mètodes d’ensenyament innovadors.

Les prioritats de la nostra institució són proporcionar serveis educatius de preescolar d’alta qualitat, assegurant una expressió personal activa de l’infant durant el procés educatiu; enfortir la interacció comunitària, crear relacions positives entre l’infant, la família i el/la mestre/a, basades en la col·laboració, la comunicació, la cooperació i el respecte mutu.

El Kindergarten de Skuodas treballa 5 dies a la setmana, de dilluns a divendres 7h a 19h.  Els dies festius nacionals no es treballa. La institució disposa d’un mes de vacances a l’estiu (normalment al juliol).

Tasques:

Els infants participen a classes diàries, activitats esportives, art’istiques i a les classes de música, i així s’acostumen a la rutina escolar, al procés d’aprenentatge i l’obtenció d’habilitats socials necessàries per fer nous amics i amigues. La tasca principal del/la voluntari/a seria ajudar als educadors a preparar i dur a terme aquestes activitats en grups infantils. El/la voluntari/ària també participarà en esdeveniments organitzats i en activitats creades per al projecte, com ara els camps d’estiu per a nens i les seves famílies. Es valorarà un bon nivell d’anglès per poder dinamitzar classes d’anglès a traves del joc amb infants de 3 a 6 anys.

IMPORTANT: Es demana que el voluntari compti amb el certificat d’antecedents penals i sexuals.                                                                                                          

Què fer per participar: Omple aquest formulari i espera a que et contactin. A més, has de enviar el CV i una carta de motivació en anglès a info@vibria.org amb "CES a Skuodas" com a assumpte.

Font: La Víbria


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 22.03.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove