Esdeveniment de l'agenda

VII Beca Joan Veny

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Idiomes
Tags: Idiomes, beques, investigació
Tipus entrada al calendari: Investigació
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dimarts 25 de juny de 2019 al divendres 18 de octubre de 2019
Descripció

L’Institut Ramon Muntaner. Fundació Privada dels Centres d’Estudis de Parla Catalana, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, convoca la VII Beca Joan Veny.

La Beca Joan Veny es concedeix a un projecte que estudiï qualsevol aspecte vinculat amb la variació lingüística del català i que sigui realitzat per un investigador o investigadors del món dels centres d’estudis en un termini màxim de dos anys. El jurat té en compte el valor científic i el grau d’interès general i innovador de la proposta, la metodologia de treball, l’historial científic dels sol·licitants i la participació de centres d’estudis. En igualtat de condicions, es valoraran preferentment els treballs que s’orientin vers la intersecció entre variació i estandardització arreu dels territoris de parla catalana.

L’import de la beca és de 6.000 euros i es pot presentar la documentació per optar-hi fins al 18 d'octubre. Des de la darrera edició, el mateix Joan Veny s’ha incorporat al jurat que determina el projecte guanyador.

Per a més info, clica aquí


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 25.06.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove