Esdeveniment de l'agenda

VII Premi ASPÀSIA en defensa de l’equitat de gènere

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: concurs, dones, equitat, gènere, premi
Tags: dones, gènere, premis
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Solidaritat, Cooperació i Pau
Dates de realització
Del dijous 14 de març de 2019 al dijous 18 de abril de 2019
Descripció

Es poden presentar persones que hagin afavorit l’equitat de gènere i hagin treballat en defensa de l’apoderament de les dones.

La xarxa de Dones Directives i Professionals de l’Acció Social (DDiPAS) i l’Observatori del Tercer Sector convoquem la setena edició del Premi ASPÀSIA en defensa de l’equitat de gènere, un reconeixement a la trajectòria de persones que hagin afavorit l’equitat de gènere i hagin treballat en defensa de l’apoderament de les dones.

Les candidatures es poden presentar fins el 18 d’abril i el premi es lliurarà el pròxim mes de maig.

L’edició 2018 del Premi Aspàsia va reconèixer la trajectòria de Sílvia Aldavert per la seva contribució a l’apoderament de nenes i dones a través del seu treball vinculat al lideratge de projectes relatius a la defensa i promoció dels drets sexuals i reproductius, fent especial menció a la seva llarga i transversal lluita feminista en defensa dels drets més fonamentals de les dones. En edicions anteriors han estat guardonades Imma Sau (2017) Marina Subirats (2016), Fàtima Ahmed (2015), Sara Berbel (2014), Delícia Coronado (Menció especial 2014) i Concepció Requena(2013).

Per a més info, clica aquí


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 14.03.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove