Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat de llarga durada a Palestina

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Educació, interculturalitat, voluntariat a l'estranger
Tags: Voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dissabte 1 de juny de 2019 al dimarts 1 de octubre de 2019
Dates d'inscripció
Del dimecres 17 de abril de 2019 al diumenge 28 de abril de 2019
Descripció

SCI Catalunya busca participants per a un projecte de 5 mesos a Haifa, Palestina del '48.

Organització d'acollida: Baladna significa “la nostra terra” en àrab. Es tracta d’una organització juvenil palestina que treballa amb els i les joves de la zona del '48 (actual Israel). El seu objectiu és doble: acompanyar un procés de presa de consciència crítica sobre la identitat palestina per tal d’afrontar la discriminació i la marginació de la comunitat palestina a Israel; fomentar el rol actiu dels i les joves en la defensa dels seus drets com a palestins/es. Des de la seva fundació l’any 2001, desenes de milers de joves han participat en programes de formació de lideratge juvenil, educació cultural i mitjans de comunicació. L’objectiu d’aquests programes educatius i de foment de l’activisme és la comprensió i aplicació dels principis de la democràcia, la igualtat de gènere, els drets humans, el pluralisme i la tolerància en relació amb la comprensió crítica de la història cultura i problemàtiques del poble de Palestina (a la zona del 48, a CisJordània, Gaza i a la Diàspora).

Baladna cerca una persona voluntària per donar suport al seu projecte durant 5 mesos. Els objectius seran:

  • Apoderar als i les joves i crear estratègies en l’àmbit de l’educació per la pau, la democràcia i els drets humans a través de trobades, formacions i activitats amb joves arreu del territori palestí per mostrar la història i fomentar la identitat.
  • Treballar la interculturalitat en comunitats rurals, dinamitzant activitats i formacions locals, a més d’un camp de voluntariat de descoberta i col·laboració entre comunitats.
  • Mostrar els avantatges del voluntariat local i internacional i promoure oportunitats per als ciutadans locals, exposant-les com a eines de construcció de pau i fent ressò de l’activitat de l’entitat a través de les xarxes socials.
  • Cooperar entre organitzacions i coordinar activitats conjuntes per enfortir la xarxa a Palestina.

Requisits:
– Pots participar fins als 30 anys (requisit obligatori pel programa EVS)
– Estada de 5 mesos (de juny a octubre aproximadament)
– Fer-se sòcia de l’SCI (quota de 45€). El programa està finançat per la UE i cobreix estada, transports i diners de butxaca. Llegeix les condicions)
Es valorarà:
– Coneixement de la situació a Palestina
– Bon nivell d’anglès
– Coneixement d’ús de xarxes socials i comunicació

Més informació: https://www.facebook.com/BaladnaYouth

Si estàs interessat/ada omple aquest formulari i envia el teu CV i carta de motivació a incoming@scicat.org abans del 28 d’abril de 2019.


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 17.04.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove