Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat del Patrimoni Mundial UNESCO 2019

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Camps de treball
Tags: Voluntariat a l'estranger, cultura
Temàtica activitat del calendari: Cultura, voluntariat a l'estranger
Organitza: Organisme Internacional
Dates de realització
Del dilluns 6 de maig de 2019 al diumenge 15 de desembre de 2019
Dates d'inscripció
Del dilluns 6 de maig de 2019 al dissabte 31 de agost de 2019
Descripció

El Voluntariat del Patrimoni Mundial (WHC) és una iniciativa per sensibilitzar els i les joves sobre la importància de la conservació del patrimoni mundial i aportar-los nous coneixements, participant a un camp d'acció a un lloc del Patrimoni Mundial.
Cada any es porten a terme 50 camps d'acció a tot el món que promouen temàtiques específiques com la biodiversitat, el desenvolupament sostenible, etc. Els projectes dels camps d'acció del Patrimoni Mundial són seleccionats per la UNESCO per formar part de la iniciativa del Voluntariat del Patrimoni Mundial, i cada projecte està gestionat per entitats juvenils locals, organitzacions no governamentals o institucions de patrimoni i educació. El programa cobreix les despeses d'allotjament i manutenció.

En general, els/les participants són estudiants d'entre 18 i 30 anys, però els requisits poden variar segons el país i el projecte. Per obtenir més informació sobre un camp d'acció i els requisits d'aplicació, poseu-vos en contacte amb l'organització local a càrrec d'aquest projecte (la UNESCO no accepta sol·licituds).

Aquest any hi ha un total de 68 projectes a 62 ubicacions de 36 països de diferents continents! El tema per a la campanya del Voluntariat del Patrimoni Mundial (WHV) 2019 és empoderar el compromís amb el patrimoni mundial.

Convocatòria 2019: http://whc.unesco.org/en/volunteers2019/


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 6.05.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove