Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat europeu a Àustria, 4 projectes disponibles

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Voluntariat a l'estranger
Temàtica activitat del calendari: voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dimarts 1 de octubre de 2019 al dimecres 30 de setembre de 2020
Dates d'inscripció
Del dimecres 5 de juny de 2019 al divendres 21 de juny de 2019 a les 14:00
Descripció

L'Associació Mundus cerca una persona voluntària de 18 i 30 anys i amb residència a Espanya per a participar en el projecte europeu EU-Projekte, organitzat per POJAT, una entitat que actua com a organització coordinadora de diversos projectes del Cos Europeu de Solidaritat. Els projectes duraran 12 mesos i comencen a l'octubre de 2019. ​

L'associació POJAT és una organització no governamental que treballa a la regió del Tirol, Àustria. Actua com a organització paraigua, perseguint la cooperació en xarxa i la professionalització del treball amb joves. Com a entitat d'acolliment del Cos Europeu de Solidaritat, POJAT busca persones voluntàries per a quatre projectes diferents. Llegeix atentament cada projecte i en el formulari d'inscripció indica quina iniciativa és la que més encaixa amb el teu perfil.

1. Volunteer Park In (Hall, Àustria) 
Park In és un centre juvenil que organitza activitats educatives de temps lliure per a joves com a esports, cahrlas, tallers, etc. També dóna suport a joves perquè realitzin els seus propis projectes personals a través de proveir espais de reunió i assessorament.

2. Volunteer Point (Jenbach, Àustria) 
Volunteer Point és un centre d'informació juvenil que es focalitza a orientar als joves en quines activitats realitzar en el seu temps lliure, promocionant el voluntariat i altres activitats relacionades amb l'esport, la cultura, el benestar, entre altres.

3. Volunteer Yunit (Schwaz, Àustria) 
Volunteer Yunit és un centre juvenil en el municipi de Schwaz que ofereix espais com el "Youth Cafè", una sala de festes juvenils, un petit jardí, una taula de billar, ping-pong, sala de videojocs i accés a internet. La funció de l'equip de Volunteer Yunit és organitzar activitats per a joves.

4. Volunteer TELFS (Telfs, Àustria) 
El municipi de Telfs compta amb un departament de joventut el qual promou l'existència de treballadors juvenils de carrer i un centre juvenil, així com el desenvolupament d'activitats comunitàries en temps extra-escolar. Les persones voluntàries donaran suport a les activitats diàries de joventut d'aquest poble. 

Perfil de la persona voluntària:
Per a participar en el programa has de tenir entre 18 i 30 anys abans de l'inici del projecte. El perfil òptim per a rebre una plaça del CES és el d'una persona motivada, tolerant, flexible i amb capacitat per a treballar en equip. 

 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posarem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès. A més, és obligatori omplir aquest formulari i adjuntar-lo en la inscripció.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 5.06.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove