Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat europeu a Àustria, diferents projectes

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Voluntariat a l'estranger
Temàtica activitat del calendari: voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dimarts 10 de setembre de 2019 al dijous 10 de setembre de 2020
Dates d'inscripció
Del dimecres 3 de abril de 2019 al dimecres 15 de maig de 2019
Descripció

L'associació Mundus busca 6 persones voluntàries (18-30 anys) amb residència a Espanya per a participar en el projecte europeu "Volunteering in Tirol", organitzat per MEI-INFOECK, un centre juvenil que actua com a organització coordinadora de diversos projectes del Cos Europeu de Solidaritat. Els projectes duraran entre 10 i 12 mesos i comencen entre setembre i octubre de 2019. ​

1) Senior's residence - 11 meses
La persona voluntària desenvoluparà el seu projecte en "Senior's Residence Veldidena", a Innsbruck, on acullen voluntaris des de 2014.

2) BETA - 12 mesos
La persona voluntària desenvoluparà el seu projecte en BETA, un projecte per a formar a joves amb necessitats especials.

3) Arche Tirol - 12 mesos
La persona voluntària desenvoluparà el seu projecte en Arche Tirol, una comunitat on viuen persones amb i sense discapacitat, formant la comunitat Arche Tirol (vivint i treballant allí).

4) Mikado Children - 12 mesos

La persona voluntària desenvoluparà el seu projecte en Mikado Children és una casa d'acolliment per a nens en situació de vulnerabilitat.

5) Kulturbackstube - 12 mesos
La persona voluntària desenvoluparà el seu projecte en Kulturbackstube, una plataforma per a l'intercanvi cultural i la innovació social en un antic obrador de pa.

6) Montessori School - 10 mesos
La persona voluntària desenvoluparà el seu projecte en Aktive Montessorichule Schulgarten, una escola Montessori per a nens/as entre 6 i 9 anys o entre 12 i 15 anys.

 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 3.04.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove