Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat europeu a Àustria, suport a persones amb diversitat funcional

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: SVE, voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Altres
Dates de realització
Del diumenge 1 de setembre de 2019 al dilluns 31 de agost de 2020
Dates d'inscripció
Del dimarts 2 de juliol de 2019 al dissabte 13 de juliol de 2019
Descripció

MUNDUS busca a 5 persones voluntàries d'entre 18 i 30 anys i amb residència a Espanya per participar en el projecte europeu "Supporting with our hands", coordinat per 4YOUgend i que tindrà lloc en cinc organitzacions diferents dels municipis de Gallneukirchen i Engerwitzdorf, a Àustria . Les cinc persones seleccionades realitzaran el seu projecte durant 12 mesos a partir de setembre de 2019.

L'associació 4YOUgend és una organització no governamental que treballa a Àustria en l'àmbit de la joventut. El seu objectiu principal és el de millorar la vida dels joves a través de projectes com aquest, finançat pel Cos Europeu de Solidaritat.

Perfil de les persones voluntàries
Per participar en el programa has de tenir entre 18 i 30 anys abans de l'inici del projecte. El perfil òptim per a rebre una plaça del CES és el d'una persona motivada, tolerant, flexible i amb capacitat per treballar en equip. Per a aquest projecte, es valorarà especialment tenir interès i / o experiència en el sector sociosanitari o social, tenir iniciativa per dur a terme les pròpies activitats i tenir interès a aprendre alemany.

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posarem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.

Ajuda'ns a millorar
Data del document: 2.07.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove