Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat europeu a Alemanya, en un club de bàsquet

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: bàsquet, esport, voluntariat a l'estranger
Tags: Esport, Voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dilluns 26 de agost de 2019 al dimarts 30 de juny de 2020
Dates d'inscripció
Del divendres 3 de maig de 2019 al dimecres 22 de maig de 2019
Descripció

L'associació Mundus busca 2 persones voluntàries de 18 i 30 anys i amb residència a Espanya per a participar al projecte europeu "Amb Bàsquet per tot el món", organitzat per la DJK Rheda, un club esportiu del municipi de Rheda-Wiedenbrück (Alemanya) que treballa específicament en l'àmbit del básquet. Les persones seleccionades realitzaran un curs d'alemany tots els matins i a les tardes estaran col·laborant amb les activitats del club de básquet.

DJK Rheda és un petit club esportiu a la ciutat de Rheda-Wiedenbrück, un municipi de 50.000 habitants d'Alemanya. Es tracta d'una entitat familiar on es practiquen esports com el básquet, el volley, la gimnàstica esportiva o el bàsquet sobre rodes. Aquest club esportiu ofereix esports de competició a nivell regional a nens/as i majors, organitza tornejos i estades esportives.

Dates: 26/08/2019 - 30/06/2020

De què tracta el voluntariat?
"Amb bàsquet per tot el món" és un projecte del Cos Europeu de Solidaritat amb un doble objectiu: el de participar en la vida d'un club esportiu local en tots els seus aspectes i el de millorar el nivell d'alemany en 10 mesos. En tractar-se d'un club petit, la seva activitat principal es concentra a les tardes, en les quals, el/la voluntari/a col·laborarà amb els entrenos dels equips de bàsquet i en la gestió del dia a dia del club. A més la persona voluntària col·laborarà amb les classes d'espanyol del centre cultural. Als matins, les persones voluntàries tindran un curs setmanal de 20 hores d'alemany. El municipi de Rheda-Wiedenbrück està germanat amb Palamós (Girona), per la qual cosa el club organitza intercanvis anuals amb joves de totes dues localitats, i les persones seleccionades ajudaran en l'organització d'aquests esdeveniments.

Pots llegir l'experiència d'anteriors voluntaris en aquesta pàgina web.

Allotjament, aspectes pràctics i requisits:
Les persones voluntàries s'allotjaran en famílies i totes les despeses estaran cobertes pels fons del Cos Europeu de Solidaritat: viatge d'anada i volta, menjar i despeses personals (150€/mes), transport local, curs d'idioma i examen, segur de viatge, etc.

Per a poder participar en "Amb bàsquet per tot el món" has de tenir un interès per l'esport i el bàsquet concretament, així com tenir moltes ganes per aprendre alemany (no necessites tenir coneixements d'entrada però si moltes ganes). Hauràs de tenir entre 18 i 30 anys i ser resident a Espanya.

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 3.05.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove