Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat europeu a Bèlgica, drets humans, diàleg intercultural i gènere

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: ofertes de treball a l'estranger
Temàtica activitat del calendari: voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dilluns 1 de juliol de 2019 al dilluns 31 de agost de 2020
Dates d'inscripció
Del divendres 14 de juny de 2019 al dilluns 17 de juny de 2019
Descripció

L’oficina de l’SCI International, amb seu a Bèlgica, cerca persona per fer el seu voluntariat europeu d’1 any al projecte “Gendered realities”. 

Lloc i dates: Anvers, 01/07/2019 - 31/08/2020

La missió de SCI és promoure una cultura de pau organitzant projectes de voluntariat internacional amb impacte local i global: la persona voluntària donarà suport a aquesta missió i a la implementació del projecte "Gendered Realities". També participarà en l’organització, la implementació i el seguiment d'almenys una activitat internacional i participarà en la redacció d'informes del projecte.

Perfil de la persona voluntària:
Interès pels temes dels drets humans, la solidaritat, el voluntariat, el diàleg intercultural i el gènere, i disposició a contribuir a la missió de SCI de promoure la cultura de pau; interès en la gestió de projectes amb finançament europeu; interès per la cooperació en equip; bon nivell d'anglès (oral i escrit); interès per treballar en una oficina internacional i capacitat per realitzar múltiples tasques.

Si estàs interessat/ada has de fer la teva aplicació mitjançant el European Youth Portal abans del 17 de juny. Si tens qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres a longterm@scicat.org.

Més informació: https://www.scicat.org/noticies/el-projecte-gendered-realities-cerca-voluntaria-europea/

Font: SCI Catalunya


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 14.06.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove