Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat europeu (curta durada) a Croàcia, activitats amb nens

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Voluntariat a l'estranger, educació, lleure
Temàtica activitat del calendari: Educació, Voluntariat, estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dissabte 1 de juny de 2019 al dimecres 31 de juliol de 2019
Dates d'inscripció
Del dimecres 12 de desembre de 2018 al divendres 21 de desembre de 2018 a les 14:00
Descripció

L'sssociació Mundus busca 1 voluntari/ària per al projecte “Creative Summer” a Petrinja (Croàcia), un projecte del Cos Europeu de Solidaritat (CES) on al costat d'altres voluntaris/àries, duran a terme activitats dirigides a nens/es a Petrinja, Croàcia. El projecte es promogut per l'associació IKS, una entitat croata que treballa i lluita per aconseguir un entorn més humà actuant com a generador de canvi i apostant per les idees positives, amb l'objectiu de capacitar als/as ciutadans/as amb un sentit de responsabilitat i iniciativa davant l'avanç de la comunitat.

"Creative Summer II" té el propòsit d'involucrar als/a les nens/es i joves en activitats divertides i educatives que s'implementen en un equip multicultural i promouen la mobilitat dels/de les joves. Les activitats d'aquest projecte de voluntariat, enriquides pel talent i la creativitat dels/as voluntaris/as, seran tallers creatius i educatius, un festival multicultural i celebració de la diversitat europea i aspectes positius de la migració.

Aquest projecte també inclourà jocs d'estiu i accions voluntàries en 7 comunitats rurals d'escoles primàries. Aquestes són poblacions desfavorides que viuen en àrees amb poca infraestructura, els índexs més baixos de desenvolupament a Croàcia i l'augment de la pobresa. Els/as voluntaris/as internacionals que treballin juntament amb els/les nens/es, pares i altres membres de la comunitat crearan l'oportunitat d'intercanviar experiències, aprendre sobre diferents cultures i estils de vida i desenvolupar noves habilitats, però també noves idees de projectes per al desenvolupament de la comunitat. Deu voluntaris/àries de cinc països diferents duran a terme activitats dirigides a nens (ioga, caiac, esports, tallers de manualitats, gimcanes, etc.) a l’associació d’acollida i a col·legis situats a zones rurals.

 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 12.12.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove