Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat europeu de 12 mesos a Itàlia, sobre participació en comunitats interculturals

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Altres
Dates de realització
Del diumenge 1 de setembre de 2019 al dilluns 31 de agost de 2020
Dates d'inscripció
Del dimarts 16 de juliol de 2019 al dilluns 29 de juliol de 2019
Descripció

Una entitat italiana està buscant una persona entre els 18 i 30 anys per fer un Cos Europeu de Solidaritat a Milà (Itàlia) per un període de 12 mesos, que començarà el 1 de setembre del 2019.

El projecte "Històries: participació en comunitats interculturals i fluides" donarà el voluntari l’oportunitat de créixer i aprendre de forma comunitària i social el context urbà intercultural en un gran canvi i per desenvolupar interculturalitat competències mitjançant diferents tipus d'activitats i metodologies. 

El projecte ajudarà el voluntari a obtenir competències específiques en matèria social inclusió, com la comunicació intercultural, les habilitats de mediació, els conflictes gestió i explotació de les diferències, però també competències clau com a treball en equip, lideratge, resolució de problemes i gestió de crisis.

Més informació a: https://europaerestu.eu/voluntariado-en-italia-7/ i descarregeu l'INFOPACK!

Ajuda'ns a millorar
Data del document: 16.07.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove